Egy workshop.

Workshop tippek, a kiváló rendezvényért

Tömeget megszólítani művészet. A tömeg figyelmét megtartani diadal. Összeszedtük a három alapszabályt, amelyek betartásával már nem nyert ügye van egy előadónak a workshopon.

rendezvény

Mitől lesz egy rendezvény kihagyhatatlan?

A kérdés sokszor felmerül, hiszen mindenkinek egy célja van, hogy minél több ember jöjjön el a megszervezett eseményre! De mi a titka? Hogyan tudjuk elérni, hogy az emberek érdeklődjenek a rendezvény iránt?

Hogyan hívj résztvevőket

Hogyan hívj résztvevőket a rendezvényedre?

A meghívó mindig fontos részét képzi az eseményeknek, de hogyan hívj résztvevőket a rendezvényre? Ha elég jó és kreatív, akkor nyert ügyed van! De miképpen hozz létre egy lehengerlő levelet? Mivel hívd fel magadra a figyelmet?

rendezvény

Mi történik a rendezvény után?

Egy rendezvény megszervezésénél sok szempontot kell figyelembe venni. Rengeteg szabály van, amelyek pontról-pontra történő betartása létfontosságú egy sikeres eseményhez. De ha mindent előkészítettél és a nagy napon is minden jól ment, mi a teendő utána?

ízlések és pofonok

Ízlések és pofonok – Hogy legyen kifogástalan a rendezvény

Mindig is szerettél volna betekinteni a kulisszák mögé egy catering összeállításánál? Érdekelt, hogy hogyan kell kiválasztani a tökéletes menüsort, vagy éppen mi történik a nagy forgatagban, amiből a vendégek csak a megkomponált ételeket látják?