Workshop & Tréning Budapest közelében

Céged, vállalkozásod sikere a legnagyobb elismerés számunkra is. Ehhez mi minden lehetőséget és segítséget megadunk.

Workshop és tréning helyszín elegáns kastélyban

Workshopok, tréningek, vagy továbbképzés szervezése esetén is ideális helyszínt biztosít a Teleki-Degenfeld kastélyszálló.

Az ilyen típusú, általában kisebb létszámú eseményeknél fontosnak tartjuk a családias hangulatot, hogy mindenki kellőképpen felszabadulhasson.

Egyes termeink megteremtik azt a közösségi légkört, amik otthont adnak a jó hangulatú eseményeknek.

Workshop helyszín Budapest közelében

Tervezz velünk, és szervezd céged következő workshopját, tréningjét vagy továbbképzését kastélyunkban!

A workshop előadásainak és az interaktív játékoknak is van helye nálunk, hiszen a prezentációkhoz konferenciatermeink biztosítják a helyszínt, míg a játékos feladatok és kikapcsolódás a kertben, vagy a csárdaudvaron várja a tréning résztvevőit.

Professzionális csapat

Kollégáink a legjobb tudásukkal segítik majd, hogy minden esemény akadálytalanul folyjon és semmi se zavarja az előadások menetét.

Eszközök

Minden olyan eszközzel rendelkezünk, amelyek szükségesek lehetnek a tréning során, de természetesen rugalmasan igazodunk az egyedi igényekhez is. A technikai feltételek adottak és megfelelnek a magas szintű elvárásoknak.

Kiváló vidéki ételek

Legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, szakácsaink a legjobb tudásuk szerint, szívvel lélekkel készítik el a környék legfinomabb fogásait.

Tréning és workshop helyszín több napra is

Amennyiben többnapos rendezvényt tervezel, stílusosan berendezett, hangulatos lakosztályaink és tágas szobáink közül mindenki megtalálja a számára legideálisabb szálláslehetőséget a kényelmes pihenéshez.

Konferencia és tréning termek Budapest mellett

Legyen szó bármilyen céges rendezvényről, alábbi termeink közül biztosan megtalálod az elképzelésednek legmegfelelőbb helyszínt.

Díszterem

Terület: 100 m2
U-alakos elrendezés: 55 fő
Széksoros elrendezés: 100 fő
Természetes fény: van
Közvetlen kertkapcsolat: nincs

Hatalmas freskókkal díszített falai és barokk stílusú berendezése igazán különleges hangulatot áraszt magából. Az évtizedek során több világ és nemzetközi eseménynek is otthont adott már.

Szalon

Terület: 42 m2
U-alakos elrendezés: 20 fő
Széksoros elrendezés: 35 fő
Természetes fény: van
Közvetlen kertkapcsolat: nincs

Egy helyszín, ahol a székek helyett leginkább a kanapék, és egyéb rusztikus bútorok biztosítják azt a stílust, mely a legmegfelelőbb lehet egy kisebb létszámú üzleti megbeszélésre, tárgyalásokra.

Galéria

Terület: 45 m2
U-alakos elrendezés: 20 fő
Széksoros elrendezés: 40 fő
Természetes fény: van
Közvetlen kertkapcsolat: van

Galéria helyiségünkbe szívesen várjuk kezdő és neves művészek alkotásait, melyet egy kiállítás megnyitóval is lehetőség van egybekötni. A galéria kis létszámú tréningekhez is kitűnő választás közvetlen kertkapcsolata miatt.

Kastély csárda

Terület: 48 m2
U-alakos elrendezés: 20 fő
Széksoros elrendezés: 30 fő
Természetes fény: van
Közvetlen kertkapcsolat: van

Nyáron a csárda kerthelyisége különleges hangulata miatt jó választás lehet cigányzenés vacsorákhoz és kinti sütögetéshez egyaránt. A belső térben lévő cserépkályha és kockás abrosz pedig tovább fokozza az élményt, autentikus vidék hangulatával.

Étterem

Terület: 60 m2
U-alakos elrendezés: 56 fő
Széksoros elrendezés: 80 fő
Természetes fény: van
Közvetlen kertkapcsolat: van

Lovagi hangulatú helyiség, mely ívelt téglafalainak köszönhetően barátságos, kellemes teret biztosít vendégeink étkezéséhez. Az a la carte étterem családi és céges rendezvények helyszíneként a legkelendőbb termünk.

Éttermi különterem

Terület: 56 m2
U-alakos elrendezés: 30 fő
Széksoros elrendezés: 40 fő
Természetes fény: nincs
Közvetlen kertkapcsolat: nincs

Az étterem és a borozó között található terem leginkább tánchelyszínként funkcionál az éttermünkben tartott esküvők, bálok, céges évzárók alkalmával, de természetesen lehetőséget biztosít egyéb rendezvények lebonyolítására is.

Pinceborozó

Terület: 35 m2
U-alakos elrendezés: 25 fő
Széksoros elrendezés: 40 fő
Természetes fény: nincs
Közvetlen kertkapcsolat: nincs

A nyári forróságban a borozóban tudjuk a legkellemesebb hőmérsékletet biztosítani. A helyiség, ahol a pince hangulat mellett a vadász jellegű kisugárzás is jelen van, több esetben adott már otthont borkóstolóknak és neves vadászeseményeknek is.

Kistárgyaló

Terület: 42 m2
U-alakos elrendezés: 20 fő
Széksoros elrendezés: 35 fő
Természetes fény: van
Közvetlen kertkapcsolat: nincs

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló - Céges rendezvényterem - Kistárgyaló

Kistárgyalónk a családiasabb, barátságosabb hangulatú céges rendezvények legmegfelelőbb helyszíne. Kisebb létszámú céges események kedvelt rendezvényterme optimális elrendezése és mérete miatt.

Workshop szervezés Budapest közelében

Ha bizonytalan lennél a helyiségek kiválasztásában, készségesen állunk rendelkezésedre megtalálni a megfelelőt, hogy vendégeid kényelmesen és otthonosan érezzék magukat tanulás közben is. Mindegyik teremnek megvan a maga akusztikája, berendezése, atmoszférája, ezért fontos, hogy előre egyeztessünk mindenben, hogy a legjobb megoldást nyújtsuk nektek.

Workshopok esetén is érdemes élni a szabadtéri helyszínek adta lehetőséggel is, hogy igazi élmény legyen a képzés. A rendezvényszervező csapat és a szálloda professzionális szolgáltatásai felejthetetlen élménnyé teszik a tréningeket, továbbképzéseket, hiszen a kikapcsolódási lehetőségek garantált feltöltődést biztosítanak a résztvevőknek.

Érdeklődés esetén, lehetőséget nyújtunk a helyszínek személyesen történő bejárására is!

Kérd egyedi csomagajánlatunkat a zökkenőmentes, professzionális workshopokhoz

Simple
Medium
Professional

ÉTKEZTETÉS

Reggeli

+

+

+

Ebéd

+

+

+

Vacsora

-

-

+

Bekészítés szünetekre

Alap bekészítés, kávé, tea, üdítő, ásványvíz, aprósütemény

+

+

+

Gyümölcs

-

+

+

Szendvicsek

-

-

+

Termek

Díszterem

+

+

+

Szalon

+

+

+

Kistárgyaló

+

+

+

Könyvtár

+

+

+

Technikai eszközök

Internet csatlakozás

+

+

+

Flip-chart tábla

Igény
szerint

+

+

Mobil vetítővászon

Igény
szerint

+

+

Pi-wand tábla

Igény
szerint

+

+

Dvd és CD lejátszó

+

+

+

Referenciák

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

A sziráki Teleki-Degenfeld kastély lenyűgöző épülete és termei amellett, hogy ámulatba ejtik az oda érkezőket, tökéletes helyszínt biztosítottak az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő vezetői képzéseinek, csapatépítő programjainak, valamint kis- és nagycsoportos előadásainak.
A szakmai képzések szüneteiben a barokk stílusú kastély sportolási és szórakozási lehetőségeket, a konyhája gasztronómiai élményeket, míg a festői szépségű parkja igazi kikapcsolódást nyújt a vendégek számára.
Nógrád megyei kötődésem miatt még közelebb áll ez a kastély a szívemhez, melyet céges és esküvői rendezvényekhez, valamint pihenni vágyó látogatóknak egyaránt őszinte elismeréssel ajánlok.

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

A Hotelben tartott csapatépítő programunk tökéletesen sikerült köszönhetően a helyszín nagyszerű adottságainak, illetve a Hotel vevőfókuszú megközelítésnek. A programunk során folyamatosan kapcsolatban voltunk a Hotel vezetésével, amelynek eredményeképpen a szállodai étkezéseket, bekészítéseket, esti programot teljes flexibilitással tudták a mi programunkhoz igazítani. A csapatépítő programunk sikeréhez az is hozzájárult, hogy a szálloda a szükséges tereket nagy rugalmassággal tudta rendelkezésünkre bocsátani.

MOL Petrolkémia Zrt.

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

Itt tartottuk év végi csapatmeetingünket 2016. dec. 15-16-án. Most jártunk itt első alkalommal, és mindenkit lenyűgözött, hogy történelmi környezetben lehettünk. Köszönjük a meleg fogadtatást és a kulináris élvezeteket.
Bármikor szívesen jövünk, és másnak is ajánlani fogjuk ezt a gyönyörű kastélyt.

A Bayer Hungária klinikai vizsgálati csapata

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

Hálás szívvel köszönjük a csodálatos ittlétet, a kedves kiszolgálást, a sok-sok mosolyt és segítőkészséget a recepciósok részéről.
Sok szép élménnyel térünk haza, ami részünkről egy visszatérő folyamat kezdetét jelenti.
A környezet maximálisan megfelelt pihenésre, kikapcsolódásra, de csapatépítésre is!
Nagyon szépen köszönjük mindezek lehetőségét!

A Léva-i FLP szuper csapata

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

Köszönjük a szeretetteljes vendéglátást, a kedves kiszolgálást!
Gratulálunk a szakácsnak és az egész konyhának a gasztronómiai élményért. Kellemesen töltöttük az időnket a wellnessben és a tekepályán.
Minden munkatársnak köszönünk mindent, nagyon hálásak vagyunk.

Kaposvárról a Németh Kft. munkatársai

Kérd ajánlatunkat!

Ha szeretnél bővebb tájékoztatást kapni, akkor írj nekünk és kollégáink 24 órán belül felveszik veled a kapcsolatot!

Egyedi ötletek esetén is várjuk megkereséseteket, és igyekszünk legjobb tudásunk szerint megvalósítani azokat is.

Megközelíthetőség

Gépkocsival ajánlott megközelíthetőség Budapest irányából az M3 autópályáról Bagnál letérve, Aszód – Kartal – Verseg – Héhalom – Egyházasdengeleg – Szirák útvonalon.

Parkolás

Autóval érkező vendégeinknek a kastéllyal szemközti parkolóban van lehetőségük parkolni, mely biztonsági kamerákkal felszerelt és biztonsági szolgálattal védett terület.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Teljes név*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolódó blog cikkek