Rendezvények

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák > Céges rendezvényhelyszín Budapest közelében

Céges rendezvényhelyszín Budapest közelében

Legyen szó csapatépítő tréningről, workshopról vagy konferenciáról, kastélyszállónk a legmegfelelőbb helyszín lehet bármely céges rendezvény lebonyolítására.

Elegáns, vidéki rendezvényhelyszín

Kastélyszállónk 1985 óta fogadja azokat a kisebb és nagyobb cégeket, vállalkozásokat, akik céges rendezvényeiket elegáns és nyugodt környezetben szeretnék megtartani. Nyitásunk óta nem csak magyar, hanem több nagyobb külföldi vállalat is mellettünk döntött.

Céges konferenciahelyszín Budapest közelében

A céges rendezvények megszervezése mindig kiemelt figyelmet igényel, így ebben is társad leszünk. Több éves tapasztalatunknak hála biztosan eléred a kívánt célt, méghozzá egy olyan emlékezetes helyszínen, amire mindenki szívesen gondol majd vissza.

A munkától az azt követő kikapcsolódásig igényeitekre szabva kínáljuk szolgáltatásainkat a kastély falain belül és kívül is. Különböző méretű helyiségeink 10 és 60 fő között állnak rendelkezésetekre. A nehézségeket levesszük a válladról és segítünk, hogy a számodra legfontosabb célra koncentrálhass. Bármilyen egyedi elképzeléssel kapcsolatban segítünk, hogy a tervekből valóság legyen!

Konferencia helyszín

Nyugodt, csendes és elegáns környezetben történő továbbképzésekre, tárgyalásokra a barokk stílusú dísztermünket ajánljuk, mely elrendezéstől függően 55-100 fő befogadására alkalmas. Családiasabb, diszkrétebb, szűkebb körű rendezvényekre pedig kisebb konferenciatermeinket szeretik a minket választó cégek.

Workshop és tréning

Tréningek során is fontosnak tartjuk a fesztelen hangulatot, és hogy mindenki komfortosan érezze magát. Kastélyunk konferenciatermei megteremtik azt a légkört, mely a jó hangulatú és profi szakmai események alapját képezi. Biztosítjuk a megfelelő technikai eszközöket, a szünetekben a hűsítő italokat, sós és édes süteményeket, a nap zárásaként pedig egy kellemes, ízletes vacsorát is elfogyaszthattok éttermünkben.

CSAPATÉPÍTÉS

Milyen a kastélyban tartott csapatépítés? Családias és kellemes hangulatú, végtelen lehetőséggel. Kiemelt figyelemmel, fantáziadús kinti és benti programlehetőségekkel, ízletes ételekkel és kényelmes szobákkal biztosítjuk, hogy csapatodnak egy igazán felejthetetlen, közös élményben legyen része.

Tartsd céges rendezvényed különleges környezetben és nyűgözd le a szakmát vagy munkatársaid!

Konferenciahelyszín elegáns kastélyban

Emeld céges rendezvényeid élményét és szervezd a konferenciát, workshopot, tréninget vagy csapatépítést különleges helyre, barokk stílusú elegáns Kastélyszállónkba.  Barokk stílusú termeinkben és a kastélykertben egyaránt igényeidre igazítjuk a berendezést és mindenben segítségedre leszünk.

Vidéki konferenciahelyszín Budapest közelében

A céges rendezvény sikerén kívül garantált a feltöltődés és a felejthetetlen élmény is, hiszen a nyüzsgő fővárostól csak egy órányira található ez a vidéki gyöngyszem nyugodt környezetben, egy csendes kis faluban, Szirákon, egy madárcsicsergős, hatalmas őspark közvetlen szomszédságában.

Rendezvény helyszín több napra is

Nem kell szállást keresgélned és az utazással bajlódnod akkor sem, ha több napos céges rendezvényt szeretnél tartani! Kastélyszállónkban 17db tágas lakosztályban és szobában pihenhetnek grófi kényelemben a rendezvényen résztvevők, így testileg és lelkileg is feltöltődhetnek.

Rendezvények speciális és vidéki ételekkel

Kedveskedj palóc finomságokkal a résztvevőknek, vagy kérj teljesen speciális, egyedi menüt, ránk mindenben számíthatsz. Akár teljes ellátást, akár csak bekészítést szeretnél a céges rendezvény ideje alatt, minden esetben garantáljuk a finom ízek mellé a profi kiszolgálást is!

Legyetek ti a következő elégedett cég, akik a sziráki kastélyban tartják rendezvényüket!

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

A sziráki Teleki-Degenfeld kastély lenyűgöző épülete és termei amellett, hogy ámulatba ejtik az oda érkezőket, tökéletes helyszínt biztosítottak az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő vezetői képzéseinek, csapatépítő programjainak, valamint kis- és nagycsoportos előadásainak.
A szakmai képzések szüneteiben a barokk stílusú kastély sportolási és szórakozási lehetőségeket, a konyhája gasztronómiai élményeket, míg a festői szépségű parkja igazi kikapcsolódást nyújt a vendégek számára.
Nógrád megyei kötődésem miatt még közelebb áll ez a kastély a szívemhez, melyet céges és esküvői rendezvényekhez, valamint pihenni vágyó látogatóknak egyaránt őszinte elismeréssel ajánlok.

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

A Hotelben tartott csapatépítő programunk tökéletesen sikerült köszönhetően a helyszín nagyszerű adottságainak, illetve a Hotel vevőfókuszú megközelítésnek. A programunk során folyamatosan kapcsolatban voltunk a Hotel vezetésével, amelynek eredményeképpen a szállodai étkezéseket, bekészítéseket, esti programot teljes flexibilitással tudták a mi programunkhoz igazítani. A csapatépítő programunk sikeréhez az is hozzájárult, hogy a szálloda a szükséges tereket nagy rugalmassággal tudta rendelkezésünkre bocsátani.

MOL Petrolkémia Zrt.

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

Itt tartottuk év végi csapatmeetingünket 2016. dec. 15-16-án. Most jártunk itt első alkalommal, és mindenkit lenyűgözött, hogy történelmi környezetben lehettünk. Köszönjük a meleg fogadtatást és a kulináris élvezeteket.
Bármikor szívesen jövünk, és másnak is ajánlani fogjuk ezt a gyönyörű kastélyt.

A Bayer Hungária klinikai vizsgálati csapata

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

Hálás szívvel köszönjük a csodálatos ittlétet, a kedves kiszolgálást, a sok-sok mosolyt és segítőkészséget a recepciósok részéről.
Sok szép élménnyel térünk haza, ami részünkről egy visszatérő folyamat kezdetét jelenti.
A környezet maximálisan megfelelt pihenésre, kikapcsolódásra, de csapatépítésre is!
Nagyon szépen köszönjük mindezek lehetőségét!

A Léva-i FLP szuper csapata

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

Köszönjük a szeretetteljes vendéglátást, a kedves kiszolgálást!
Gratulálunk a szakácsnak és az egész konyhának a gasztronómiai élményért. Kellemesen töltöttük az időnket a wellnessben és a tekepályán.
Minden munkatársnak köszönünk mindent, nagyon hálásak vagyunk.

Kaposvárról a Németh Kft. munkatársai

Kérd ajánlatunkat!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnél bővebb tájékoztatást kapni, kérd ajánlatunkat és kollégáink rövid időn belül felveszik veled a kapcsolatot!

Megközelíthetőség

Gépkocsival ajánlott megközelíthetőség Budapest irányából az M3 autópályáról Bagnál letérve, Aszód – Kartal – Verseg – Héhalom – Egyházasdengeleg – Szirák útvonalon.

Parkolás

Autóval érkező vendégeinknek a kastéllyal szemközti parkolóban van lehetőségük parkolni, mely biztonsági kamerákkal felszerelt és biztonsági szolgálattal védett terület.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Teljes név*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolódó blog cikkek