Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák > Konferencia és rendezvényszervezés > Különleges esemény a Kastélyszállóban – Digital Branding Conference & Workshop
Különleges esemény a Kastélyszállóban – Digital Branding Conference & Workshop

Különleges esemény a Kastélyszállóban – Digital Branding Conference & Workshop

A Teleki-Degenfeld Kastélyszálló gyakran jeles eseményeknek ad otthont, hiszen az egyik legideálisabb hely a konferenciák, workshopok, tréningek és csapatépítők számára.

Manapság azonban rendkívül nehéz olyan rendezvényt megszervezni, ami nem csak hasznos, de egyben egyedi is. Sokan a fővárosban tartják a különböző konferenciákat, amelyek szinte pontról-pontra ugyanolyanok, ezért üdítően hathat egy szokatlan szervezés.

Október 26-án és 27-én egy olyan esemény kerül megrendezésre, mely úttörő a maga szektorában. A HRENKO Digital Agency a Teleki-Degenfeld Kastélyszállóval karöltve hozta létre a Digital Branding Conference & Workshop Castle of Inspirations.

Gondolkodj vidéken tiszta fejjel!

A konferencia programja megoldást kínál annak érdekében, hogy naprakész maradhass a változó digitális világban. Ennek érdekében marketing csodafegyverek ígérgetése helyett, hiteles szakértők és trénerek előadásai segítenek.

A Digital Branding Conference & Workshop exkluzív lehetőséget biztosít a marketingesek és a marketing folyamatokat is felügyelő cégvezetők számára, hogy a jövőben jobban kihasználhassák a branding adta lehetőségeket, illetve gyümölcsöző kapcsolatokat építhessenek ki.

Nem titkolt szándék azonban az sem, hogy a HRENKO név és arculatváltását nagyobb közönség előtt mutassák be, illetve megünnepeljék, hogy mostantól digitális ügynökségként funkcionálnak.

A résztvevők igazi időutazáson vehetnek részt, hiszen a rendezvényen a legmodernebb branding módszerek találkoznak majd a hely ódon falai között, ami egy különleges élményt nyújt minden szempontból. Emellett különböző kikapcsolódási lehetőségek gondoskodnak a vendégek ellazulásáról, hogy könnyebb legyen feldolgozni a megtanultakat!

Amennyiben érdekel a lehetőség és szívesen tudnál meg többet a programról, látogass el a www.digitalbranding.hu weboldalra és foglalj helyet időben, nehogy lemaradj!