Konferencia helyszín

Konferencia helyszín Budapest közelében

A legjobb rendezvényhelyszín mindazon cégek és vállalkozók számára, akik Budapesthez közel, mégis távol a város zajától, elegáns, színvonalas és madárcsicsergős környezetben szeretnék bővíteni tudásukat.

Konferencia helyszín elegáns kastélyban

A Teleki-Degenfeld Kastélyszálló nevéhez méltóan igényes, egyedi szolgáltatásokkal rendelkezik. A név és a referenciák garanciát jelentenek a minőségi céges rendezvények lebonyolítására, legyen szó akár nagyobb konferenciákról vagy kisebb eseményekről. Számunkra az egyik legfontosabb cél vendégeink sikeressége, és hogy mindenki jól érezze magát ittléte minden pillanatában.

A kiváló helyszínt nehéz megtalálni a konferenciák, üzleti értekezletek, fogadások, bemutatók, kiállítások és egyéb üzleti jellegű összejövetelek megtartására.

Szállodánk már több neves eseménynek adott otthont az elmúlt 35 év során, hiszen képes a megrendelő igényeihez igazodni. A termek berendezését az általad megálmodott témához tudjuk illeszteni, a hely atmoszférája pedig hozzájárul a megfelelő hangulat kialakításához. Biztosítjuk a bútorokat, bekészítéseket és azokat a felszereléseket, amelyekre szükséged lesz a nálunk töltött idő alatt.

Konferencia helyszín széleskörű szolgáltatásokkal

Mi mindenben tudunk nektek segíteni, amire csak szükségetek lehet, a többi már csak rajtatok múlik.

  • megfelelő helyszín
  • szervezés, akár saját ötletek kivitelezése is
  • modern technikai eszközök
  • bekészítések
  • kényelmes szállás
  • finom ételek
  • hangulatos esti programok
  • magával ragadó, nyugodt környezet

A bekészítések és ízletes fogások energiával töltik fel a résztvevőket

A konferencia napján bizony nem jó éhesen gondolkodni. Konyhánk messze híres palóc jellegű ételeiről, amit mindenkinek csak ajánlani tudunk. Természetesen a konferencia alatt történő bekészítés sem maradhat el, ahol különféle lehetőségekkel várunk benneteket. Legyenek azok édes, sós teasütemények, vagy party szendvicsek.

Előzetes egyeztetés alapján gondoskodunk a vendégek jóllakottságáról!

Konferencia szervezés Budapest közelében

A helyszíni szervezésben is számíthatsz ránk, hiszen a háttérmunka részleteit elképzeléseid szerint végezzük el, így több időd jut a vendégeidre.

Legnépszerűbb konferenciatermünk a barokk stílusú díszterem, ahol elrendezéstől függően 55-100 fő számára tudunk lehetőséget nyújtani a nyugodt és csendes környezetben történő továbbképzésekre, tárgyalásokra. Kisebb létszámú továbbképzésekre, tárgyalásokra is van lehetőség, melyekre az emeleten lévő termeink biztosítják a megfelelő hangulatot.

Megfelelő technikai eszközök segítségével biztosítjuk azt a színvonalat, amely biztosan megfelel majd elvárásaidnak.

Hűsítő italokat, sós vagy édes süteményeket is biztosítunk a szünetekben, de akár a termekbe is bekészítjük. Kávé és tea szünetekben feltöltődésre, felfrissülésre a termek melletti „Drink Bárt” ajánljuk.

Az esti kellemes, napzáró vacsorára a lovagi stílusú étterem falai között van lehetőség, de az önfeledt hangulatot akár egy cigányzenével egybekötött csárdapartival is tudjuk biztosítani.

Konferenciatermek Budapest közelében

Legyen szó bármilyen céges rendezvényről, alábbi termeink közül biztosan megtalálod az elképzelésednek legmegfelelőbb helyszínt.

Díszterem

Terület: 100 m2
U-alakos elrendezés: 55 fő
Széksoros elrendezés: 100 fő
Természetes fény: van
Közvetlen kertkapcsolat: nincs

Hatalmas freskókkal díszített falai és barokk stílusú berendezése igazán különleges hangulatot áraszt magából. Az évtizedek során több világ és nemzetközi eseménynek is otthont adott már.

Szalon

Terület: 42 m2
U-alakos elrendezés: 20 fő
Széksoros elrendezés: 35 fő
Természetes fény: van
Közvetlen kertkapcsolat: nincs

Egy helyszín, ahol a székek helyett leginkább a kanapék, és egyéb rusztikus bútorok biztosítják azt a stílust, mely a legmegfelelőbb lehet egy kisebb létszámú üzleti megbeszélésre, tárgyalásokra.

Galéria

Terület: 45 m2
U-alakos elrendezés: 20 fő
Széksoros elrendezés: 40 fő
Természetes fény: van
Közvetlen kertkapcsolat: van

Galéria helyiségünkbe szívesen várjuk kezdő és neves művészek alkotásait, melyet egy kiállítás megnyitóval is lehetőség van egybekötni. A galéria kis létszámú tréningekhez is kitűnő választás közvetlen kertkapcsolata miatt.

Kastély csárda

Terület: 48 m2
U-alakos elrendezés: 20 fő
Széksoros elrendezés: 30 fő
Természetes fény: van
Közvetlen kertkapcsolat: van

Nyáron a csárda kerthelyisége különleges hangulata miatt jó választás lehet cigányzenés vacsorákhoz és kinti sütögetéshez egyaránt. A belső térben lévő cserépkályha és kockás abrosz pedig tovább fokozza az élményt autentikus vidék hangulatával.

Étterem

Terület: 60 m2
U-alakos elrendezés: 56 fő
Széksoros elrendezés: 80 fő
Természetes fény: van
Közvetlen kertkapcsolat: van

Lovagi hangulatú helyiség, mely ívelt téglafalainak köszönhetően barátságos, kellemes teret biztosít vendégeink étkezéséhez. Az a la carte étterem családi és céges rendezvények helyszíneként a legkelendőbb termünk.

Éttermi különterem

Terület: 56 m2
U-alakos elrendezés: 30 fő
Széksoros elrendezés: 40 fő
Természetes fény: nincs
Közvetlen kertkapcsolat: nincs

Az étterem és a borozó között található terem leginkább tánchelyszínként funkcionál az éttermünkben tartott esküvők, bálok, céges évzárók alkalmával, de természetesen lehetőséget biztosít egyéb rendezvények lebonyolítására is.

Pinceborozó

Terület: 35 m2
U-alakos elrendezés: 25 fő
Széksoros elrendezés: 40 fő
Természetes fény: nincs
Közvetlen kertkapcsolat: nincs

A nyári forróságban a borozóban tudjuk a legkellemesebb hőmérsékletet biztosítani. A helyiség, ahol a pince hangulat mellett a vadász jellegű kisugárzás is jelen van, több esetben adott már otthont borkóstolóknak és neves vadászeseményeknek is.

Kistárgyaló

Terület: 42 m2
U-alakos elrendezés: 20 fő
Széksoros elrendezés: 35 fő
Természetes fény: van
Közvetlen kertkapcsolat: nincs

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló - Céges rendezvényterem - Kistárgyaló

Kistárgyalónk a családiasabb, barátságosabb hangulatú céges rendezvények legmegfelelőbb helyszíne. Kisebb létszámú céges események kedvelt rendezvényterme optimális elrendezése és mérete miatt.

Referenciák

Szervezd céges rendezvényeid a kastélyszállóba, és nyűgözd le a szakmát és munkatársaid!

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

A sziráki Teleki-Degenfeld kastély lenyűgöző épülete és termei amellett, hogy ámulatba ejtik az oda érkezőket, tökéletes helyszínt biztosítottak az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő vezetői képzéseinek, csapatépítő programjainak, valamint kis- és nagycsoportos előadásainak.
A szakmai képzések szüneteiben a barokk stílusú kastély sportolási és szórakozási lehetőségeket, a konyhája gasztronómiai élményeket, míg a festői szépségű parkja igazi kikapcsolódást nyújt a vendégek számára.
Nógrád megyei kötődésem miatt még közelebb áll ez a kastély a szívemhez, melyet céges és esküvői rendezvényekhez, valamint pihenni vágyó látogatóknak egyaránt őszinte elismeréssel ajánlok.

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

A Hotelben tartott csapatépítő programunk tökéletesen sikerült köszönhetően a helyszín nagyszerű adottságainak, illetve a Hotel vevőfókuszú megközelítésnek. A programunk során folyamatosan kapcsolatban voltunk a Hotel vezetésével, amelynek eredményeképpen a szállodai étkezéseket, bekészítéseket, esti programot teljes flexibilitással tudták a mi programunkhoz igazítani. A csapatépítő programunk sikeréhez az is hozzájárult, hogy a szálloda a szükséges tereket nagy rugalmassággal tudta rendelkezésünkre bocsátani.

MOL Petrolkémia Zrt.

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

Itt tartottuk év végi csapatmeetingünket 2016. dec. 15-16-án. Most jártunk itt első alkalommal, és mindenkit lenyűgözött, hogy történelmi környezetben lehettünk. Köszönjük a meleg fogadtatást és a kulináris élvezeteket.
Bármikor szívesen jövünk, és másnak is ajánlani fogjuk ezt a gyönyörű kastélyt.

A Bayer Hungária klinikai vizsgálati csapata

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

Hálás szívvel köszönjük a csodálatos ittlétet, a kedves kiszolgálást, a sok-sok mosolyt és segítőkészséget a recepciósok részéről.
Sok szép élménnyel térünk haza, ami részünkről egy visszatérő folyamat kezdetét jelenti.
A környezet maximálisan megfelelt pihenésre, kikapcsolódásra, de csapatépítésre is!
Nagyon szépen köszönjük mindezek lehetőségét!

A Léva-i FLP szuper csapata

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

Köszönjük a szeretetteljes vendéglátást, a kedves kiszolgálást!
Gratulálunk a szakácsnak és az egész konyhának a gasztronómiai élményért. Kellemesen töltöttük az időnket a wellnessben és a tekepályán.
Minden munkatársnak köszönünk mindent, nagyon hálásak vagyunk.

Kaposvárról a Németh Kft. munkatársai

Kérd ajánlatunkat!

Ha egy igazán békés, nyugodt, elegáns környezetben tervezel konferenciát, vagy bármilyen céges rendezvényt, akkor a legjobb helyen jársz.

A feltüntetett lehetőségeken kívül egyéni elképzelések megvalósítására is lehetőséget nyújtunk a hely adottságaihoz mérten.

Ha szeretnél bővebb tájékoztatást kapni, akkor írj nekünk és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!

Megközelíthetőség

Gépkocsival ajánlott megközelíthetőség Budapest irányából az M3 autópályáról Bagnál letérve, Aszód – Kartal – Verseg – Héhalom – Egyházasdengeleg – Szirák útvonalon.

Parkolás

Autóval érkező vendégeinknek a kastéllyal szemközti parkolóban van lehetőségük parkolni, mely biztonsági kamerákkal felszerelt és biztonsági szolgálattal védett terület.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Teljes név*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolódó blog cikkek