Privát kastélytúra

Privát kastélytúra

Az esküvők egyik legfontosabb tényezője az esküvői helyszín. Éppen ezért szeretnénk a segítségetekre lenni és egy privát kastélytúra alkalmával megmutatni nektek a kastélyszálló minden szegletét és magával ragadó hangulatát.

Amennyiben már tervezitek az esküvőt, bizonyára te is arra vágysz, hogy minden tökéletes legyen a Nagy Napon. Ehhez meg kell találni a megfelelő esküvői helyszínt, amivel érdemes jó alaposan meg is ismerkedni, hiszen az ördög a részletekben lakozik. Amennyiben a kastélyszálló a potenciális jelöltek között szerepel, vagy éppen már biztos is vagy abban, hogy nálunk mondanátok ki a boldogító igent, a helyszín felmérését privát kastélytúra keretén belül tehetitek meg…

Miért érdemes privát kastélytúra alkalmával bejárni a helyszínt?

Talán te is kislány korod óta tervezgeted az álomlagzit, de a körülmények sokszor befolyásolják a végleges kivitelezést. Fontos bejárni a helyszínt, hogy meglásd, minden eltervezett elem megoldható-e, de bizony még az is lehetséges, hogy a tervekhez képest sokkal több minden kihozható a kastély csodás adottságainak hála.

Mindegy, hogy kinti helyszínre vagy beltérre tervezed a szertartást és a lagzit, az alapos tervezés elengedhetetlen. A privát kastélytúra során körbejárjuk az összes lehetséges helyszínt, segítünk megismerni az opciókat és eltervezni az álmaid megvalósítását.

Foglalj időpontot privát kastélytúrára, és ismerd meg Magyarország egyik leghangulatosabb esküvői helyszínét!

Ha szeretnél bővebb tájékoztatást kapni, akkor írj nekünk és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Teljes név*
Válasszatok egy pénteki, szombati vagy vasárnapi napot, vagy tüntessetek fel akár több dátumot is, amikor ráértek. Mi felvesszük veletek a kapcsolatot, és pontosítjuk az időpontot!
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.