Étterem

A 62 férőhelyes étterem igazi időutazáson kalauzol végig, hiszen a hagyományos ételek és ízek mellett étlapunk széles választékot kínál minden gasztronómiai finomságból. Munkánkat sokan dicsérik. A Magyar Szakácsok és Cukrászok Szövetsége és a Gasztronómiai Újságírók Nemzetközi Szövetsége védnöki táblája bizonyítja szakácsaink kiválóságát.

etterem3

Legyen bármilyen kulináris kívánságod, mi minden igényt teljesítünk. Büszkék vagyunk rá, hogy reprezentálni tudjuk a magyar történelmi borvidékek pincészeteinek legjobbjait, Villánytól Egerig, Soprontól Mórahalomig. Minden kérést teljesítünk, nálunk minden helyiség felhasználható a különböző elképzelésekhez, legyen az egy csöndes vacsora, vagy zajos borkóstoló.

A borokkal való ismerkedésre külön pince részünk van, amely megőrizte az erődítmény jellegét. Az 1200-as években a kastélyt, a Johannita lovagok ispotályként használták. Itt egy igazi történelmi betekintésben lehet részed, ami elkalauzol egy elfeledett korszakba. Hangulatos ízlelés a kőfalak között, amely igazi élményként szolgál. Egyedülálló jelenség itt kóstolgatni a finomabbnál finomabb borokat a legjobb pincészetekből.

etterem

A meghitt pillanatokra is tudunk lehetőségeket nyújtani. Ha szeretnél picit elvonulni a pároddal és egy kis időt kettesben tölteni, akkor a veranda vagy romantikus borozásoknak helyt adó borospincénk kiváló megoldás erre.

Amennyiben nincs kedved lemenni az étterembe szobaszervizünknek hála az ízletes fogásokat a lakosztályodban is elfogyaszthatod. Céges rendezvénynél a la carte és svédasztalos kiszolgálás is szóba jöhet. Ha kevesebben jöttök, érdemes lehet az a la carte felszolgálást választani, hiszen akkor mindenki kedvére válogathat, ám az étkezést nagyobb létszám esetén könnyebben lebonyolíthatod, ha a svédasztalt választod. Természetesen a választék ilyenkor is óriási, melyet előre egyeztethetünk, gondolva az extra igényekre is!