Esküvő

Esküvő a kastélyban

Tartsátok életetek Nagy Napját Magyarország egyik legszebb esküvői helyszínén, ahol különleges festői környezetben várunk Titeket…

Romantikus esküvői helyszín

Még keresitek a tökéletes esküvői helyszínt, hogy olyan legyen a Nagy Napotok, ahogy megálmodtátok?

Megszervezni a tökéletes esküvőt és megtalálni a megfelelő esküvői helyszínt nem egyszerű, segítségünkkel azonban megvalósíthatjátok álmaitokat.

Örök hűséget fogadni egymásnak óriási dolog, főleg, hogy régi hagyomány szerint az esküvő napja is nagyban meghatározza közös jövőtöket. Ezért igyekszünk, hogy minden tökéletes legyen, és garantáljuk, hogy olyan nap legyen, amire mindig emlékezni fogtok.

Esküvő szervezés elegáns kastélyban

Tudjuk, hogy rengeteg kérdés fogalmazódhat meg bennetek az esküvővel kapcsolatban, ezért engedjétek meg, hogy segítsünk eligazodni a lehetőségek kavalkádjában! A kastélyban mindenre van lehetőségetek, az ötletek tárháza végtelen! A szervezéstől, a ceremónián át a másnapi utazásig, mindenben segítségetekre leszünk!

Több, mint három évtizede szolgálunk azzal a céllal, hogy a nálunk kimondott boldogító Igen egy tökéletes valóra vált álom legyen, így a ti esküvőtöknél sem lesz másként. Maximálisan támogatunk Titeket és figyeljük minden kívánságotokat a szervezés első pillanatától az esküvő végéig, mert számunkra is fontos, hogy életetek egyik legszebb napja a lehető legjobban sikerüljön. Szívünket, lelkünket beleadjuk a közös munkába, mert legfontosabb feladatunknak tartjuk, hogy meghallgatva a kívánságaitokat valóra váltsunk egy álmot, ami nem más, mint a tökéletes esküvő a kastélyban.

Ha már kiskorotok óta dédelgetett álmotok ez, hogy igazi grófként és grófkisasszonyként mondjátok ki a boldogító igent egy gyönyörű kastélyban, akkor Sziráki kastély a tökéletes esküvői helyszín a számotokra!

Különleges esküvői helyszín

Mindegy, hogy hagyományos lakodalomra vágytok, vagy különleges tematikára szeretnétek felépíteni a napot, számunkra nincs lehetetlen kérés. Pillanatok alatt megtaláljuk az általatok vágyott témához leginkább illő helyszínt. A kastély ódon falai között megfér egymás mellett a vintage, bohém, elegáns és modern esküvő is. Nálunk akár a szabad ég alatt, egy hatalmas őspark titkos kertjében is kimondhatjátok a boldogító igent, melynek hangulata naplementekor igazán magával ragadó.

Esküvői lakosztályok, kastély szálláslehetőség

Nálunk az egyik leggyakoribb problémára is van megoldás: a meghívottak elszállásolására.

A lagzi után a vendégeknek nem kell útra kelniük, szobáinkban nyugodt körülmények között pihenhetnek a lakodalom után, akár több napig is.

A főépületben 4db lakosztály és 4db kétágyas szoba áll a rendelkezésetekre. A kastély két szárnyépületében pedig további 17db kétágyas szobát, illetve Sonya Wellness részlegünkön 1db lakosztályt és 1db kétágyas szobát tudunk biztosítani.

A szobákat az eredeti átlagárhoz képest 30% kedvezménnyel kínáljuk számotokra.

A kastélyszálló minimum 50%-ának lefoglalása esetén az Ifjú Pár lakosztályának költsége a ház ajándéka.

Teljes szállás kapacitásunk 54 fő + 13 vendégágy elhelyezése. Nagyobb létszám esetén a környékbeli szállásadók szolgáltatásait vesszük igénybe, illetve transzferben is állunk rendelkezésetekre.

Tökéletes esküvő kastélyban

Tartsátok esküvőtöket különleges festői környezetben, Budapesttől mindössze 1 órányira!

Esküvői hangulat egy elegáns vidéki kastélyban

Sokaknak okoz fejtörést a megfelelő zene kiválasztása, hiszen mindenkinek más és más az ízlése. Nálunk választhatsz DJ-t, zenekart, de akár cigányzenét is, bármelyik megállja a helyét a kastélyban. Külső szolgáltatóinkkal régóta együtt dolgozva garantáljuk a jókedvet, és hogy kedves vendégeitek kedvükre mulathassanak, de ha nektek van saját zenei szolgáltatótok, őket is szívesen látjuk.

Tökéletes esküvő egy vidéki kastélyban

A Teleki-Degenfeld Kastélyszálló igazán különleges esküvői helyszín, ugyanis itt bármilyen elképzelés megvalósítható.

Akár sátorban, akár benti termeinkben szeretnétek ünnepelni, számunkra nincs akadály. A boldogító igent kimondhatjátok a kastély galériájából nyíló hatalmas ősparkunkban, vagy akár a kastély falain belül is. A kastélyszálló egyedülálló hangulata mindenképpen elvarázsol titeket is…

A kertet igényeid szerint díszítjük, és odafigyelünk minden apró részletre, hogy a ceremónia minden egyes pillanata zökkenőmentesen történjen. Ha a ceremónia utáni étkezést szintén a kertbe tervezed, rossz idő esetén sem kell lemondanod az álmodról, ugyanis lehetőség van sátrak felállítására is! Hűvösebb, esős idő esetén pedig az épület ódon falai között szervezzük meg a szertartást, ami ugyancsak hangulatos módon történik.

A TELEKI-DEGENFELD KASTÉLYSZÁLLÓ KÜLÖNLEGES AJÁNDÉKA

Amennyiben 50 fő felett tartjátok nálunk esküvőtöket, ajándékként, szeretettel várunk vissza az első házassági évfordulótokra!

E jeles alkalommal egy igazán különleges gyertyafényes vacsorával szeretnénk Nektek kedveskedni, illetve az étkezés után a privát wellness részlegünk használatát is biztosítjuk számotokra 2 órás időtartamra.

Különleges esküvői ételek

A magyar jó szokásokat nem lehet elkerülni, de nem is érdemes. Éttermünkben profi szakácsaink a legfinomabb vidéki és egyéb gasztronómiai fogásokat készítik el számotokra. Legyen szó svédasztalos vagy asztalai szervizes felszolgálásról, nálunk bármelyik kivitelezhető.

Esküvői ajánlatunkban többfajta étel- és italcsomag közül választhatjátok ki a számotokra legideálisabbat, és ha ti szeretnétek hozni a süteményeket, italokat, annak sem szabunk határt.

Esküvőtermeink

Több fajta lehetőséget nyújtunk hangulattól és létszámtól függően, hogy házon belül is milyen környezetben szeretnétek tartani esküvőtöket. Legyen az reneszánsz, lovagi vagy modernebb, letisztult stílus, minden elképzelésre van egy ötletünk.

Emeleti barokk stílusú egybenyitott termeinkben 80 főig tudjuk elhelyezni a násznépet.

Lovagi stílusú éttermünk 62 főig biztosít kényelmes helyszínt a mulatozásra.

Viszont, ha nagyobb létszámban gondolkoztok, akkor a belső udvaron felállított exkluzív sátor lehet számotokra a legmegfelelőbb esküvőhelyszín egészen 150 főig.

LEGYETEK TI A KÖVETKEZŐ ELÉGEDETT PÁR, AKIK NÁLUNK MONDJÁK KI A BOLDOGÍTÓ IGENT!

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

Álmaink esküvőjét valósítottátok meg nekünk, minden nagyon jól sikerült, szebbet és jobbat, és természetesen finomabbat nem is kívánhattunk volna.
Csodálatos nap volt a tegnapi, köszönjük szépen Mindenkinek, aki azon volt, hogy tökéletessé tegye a Nagy napunkat!
Az volt, a legtökéletesebb!

Judit és Józsi

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

Köszönjük szépen minden tökéletes volt a fogadástól kezdve a vacsorán át a menyecske táncig. A személyzet kedves, készséges, segítőkész. Igazi álom esküvő volt mindenki nagyon jól érezte magát.

Reni & Zoli

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy rátaláltunk erre a gyönyörű helyre, ahol nagyon segítőkész és barátságos környezetben ünnepelhettük meg a házasságkötésünket. Mindig örömmel fogunk visszagondolni erre a hétvégére.
Köszönünk mindent!

Judit és Mihály

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

Szeretnénk megköszönni Nektek és a szálloda összes dolgozójának a tegnapi napot!
A profizmusotok, segítőkészségetek és a kedvességetek által lett tökéletes ez a nap!
Örülök hogy a szállodát választottuk az esküvőnkhöz, így egy tökéletes nappal kezdődhetett a közös életünk.
Köszönünk mindent:

Krisztina és Balázs

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

Nagyon boldogok vagyunk, hogy hosszú évek óta várt esküvőnk helyszínéül kastélyukat választottuk. Itt megvalósult az álmunk!
Vendégeinkkel együtt remekül éreztük magunkat, melyben nagy segítségünkre voltatok kedvességetekkel, barátságos vendégszeretetetekkel, hatékony szervezéssel. Feledhetetlen emlék volt ez a hétvége számunkra, csak ajánlani tudunk titeket minden ismerősünknek.

Timi és Gergő

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

Hálásan köszönjük a kedves vendéglátást, felejthetetlen élmény marad számunkra a látogatás a sziráki kastélyban.
Magával ragadó a hely és a környezet varázsa, a konyha kitűnő, de ami miatt vissza fogunk térni, az a végtelen nyugalom, továbbá a személyzet előzékenysége, figyelmessége és vendégszeretete.
Köszönjük mindannyiuknak ezt az élményt, a kedves hölgyeknek a recepción különösen.

Nárcisz és József

Kérd részletes esküvői ajánlatunkat, és mi 24 órán belül elküldjük neked e-mailben!

Foglald le álmaid esküvői helyszínét, a Teleki-Degenfeld Kastélyszállót a 2023-2024-es évre!

 

"*" a kötelező mezőket jelöli

Teljes név*

Ha még nem választottatok dátumot, érdeklődjetek szabad időpontjainkról a preferált hónapok vagy napok megadásával.

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolódó blog cikkek