Esküvői fotós helyszín

Esküvői fotós helyszín

Akár nálunk tartjátok esküvőtöket, akár más helyszínt választottatok, a kastélyszálló és kastélykert egyaránt tökéletes és különleges esküvői fotós helyszín a számotokra.

Legyen az esküvői fotózás is egy örök emlék…

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a különleges esküvői fotózás.

Nálunk a több száz éves ősparkban és a kastélyszálló falai között is megtalálhatók azok a helyszínek, melyek varázslatosan hatnak az elkészülő képekre és igazán különlegessé teszik azokat.

A hely kellemes energiái és egyedülálló hangulata segít majd, hogy elengedjétek magatokat a kamera előtt, és ne csak visszanézni legyen csodálatos az elkészült képeket, de maga az esküvői fotózás is élvezetes és emlékezetes legyen.

Az esküvői fotózás már önmagában csodálatos élményt fog nyújtani, hiszen az egyik legkülönlegesebb helyszínen történik. A kastélyszálló épületében és a szabadban is bármilyen elképzelés megvalósítható. Legyen hagyományos vagy bármilyen tematikájú az esküvői fotózásotok, a helyszínt és a dekorációt meglátva azonnal körvonalazódni fog a fejetekben, hogy mit és hogyan szeretnétek.

Gyönyörű beltéri esküvői képek időjárástól függetlenül

A kastély falai között a hangulatos termekben és lenyűgöző lakosztályaiban időjárástól függetlenül fenséges képeket készíthettek a különleges berendezésnek köszönhetően.

Tökéletes kültéri esküvői fotós helyszín minden évszakban

A kastélykert hatalmas zöldellő vagy éppen hófödte ősparkja minden évszakban más világba repít. Igazán romantikus esküvői fotós helyszín a titkos kert, ahol naplementében lélegzetelállító képek készíthetők.

Az esküvői fotós lehetőségek száma így végtelen, akármikorra is tervezitek esküvőtöket, egészek biztosan különleges és felejthetetlen élményben lesz részetek.

Amennyiben nincs megfelelő fotósotok, mi ebben is tudunk segíteni, hogy valóban minőségiek legyenek a kézzel fogható emlékek is.

Szervezés? Nem gond, segítünk!

Ha már nem fér bele az idődbe egy profi esküvői fotózás megszervezése, akkor add át nekünk ezt a feladatot, így még egy teher kerül majd le a válladról az esküvőd előtt!

Koncentrálj a nagy napra, mi biztosítunk mindent!
Segíthetünk megtalálni a fotóst, az időpontot és a különböző dekorációkat, amiket megálmodtál. Lehet letisztult vagy extra, a helyszín bármilyen elképzeléshez ideális!

Kérd ajánlatunkat!

Ha szeretnél bővebb tájékoztatást kapni, akkor írj nekünk és kollégáink 24 órán belül felveszik veled a kapcsolatot!

Bármilyen elképzelésed van a dekorációval, időponttal, helyszínnel kapcsolatban, kérjük azt is jelezd nekünk.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Teljes név*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.