Vendégkönyv

A Teleki-Degenfeld Kastélyszállóról írt vendégvéleményekből tettünk elérhetővé digitalizált formában is pár hasznos értékelést azt remélve, hogy sikerül még pontosabb képet festeni a nálunk tapasztalható hangulatról, kiszolgálásról, színvonalról.

2 nap tartózkodás

Kellemes környezetben, könnyen megközelíthető, a kastély területe őrzött, kamerázott. A kastély gyönyörű, a berendezése csodálatos. A személyzet figyelmes, barátságos, közlékeny, segítőkész. Az étterem mind küllemben, mind kiszolgálásban kitűnő, hangulatos. Az étel nagyon nagyon finom, az a la carte és a reggeli is, bőséges és finom. Nagyon nagyon jól éreztük magunkat, romantikus, barátságos hely.

Középkorú pár
Váchartyán

2 nap tartózkodás

Személyzet barátságos, szoba tiszta, jól felszerelt, az étterme kiváló.

Középkorú pár
Magyarország

3 nap tartózkodás

A főépület mellett lévő kisebb épületben volt a szobánk; egy helyes kis tetőréti szoba, ami egy Harry Potter filmek hangulatát idéző folyosóról nyílt. 🙂 Reggelenként fantasztikus madárcsicsergésre ébredtünk. Csodálatos volt a kastélyt körülvevő park, ahol épp akkor kezdtek virágba borulni a fák. Az étteremben a kedvencünk a hiper-szuper kávégép volt! 😉 Kedves és udvarias volt a személyzet is. Szívesen megyünk máskor is.

Baráti társaság
Budapest

2 nap tartózkodás

Mi ugyan 1 éjszakára mentünk, de nagyon jó volt, mindenki maximálisan kedves volt, nagyon hangulatos hely, kikapcsol a hétköznapokból,biztos hogy megyünk még!

Fiatal pár
Kartal

3 nap tartózkodás

A személyzet nagyon felkészült és érezhetően elkötelezett volt. Szimpatikus volt, hogy mennyire szeretik a kastélyt.

T. Tünde (fiatal pár)
Pécs

5 nap tartózkodás

Nagyon kedvesek, barátságosak, és az étterem 1. osztályú!

Család kisgyermekkel
Veszprém

3 nap tartózkodás

Tiszta, korhűen berendezett épület, a mai igényeknek megfelelően. A személyzet kedves és előzékeny. Az ott töltött idő alatt végig figyelték a kívánságaink, de nem voltak tolakodóak. A recepción dolgozó hölgy jóvoltából mélyebb betekintést nyerhettünk a kastély múltjába. Az étteremben ízletes, bőséges ételek vártak, és kifogástalan felszolgálás. A wellness részleg megfelelő, a masszázs jóleső volt.

Fiatal pár
Magyarország

3 nap tartózkodás

Nagyon kedvesek, segítőkészek! A kastély gyönyörű, olyan mint egy igazi időutazás! A parkja is nagyon szép! Csak ajánlani tudom!

Baráti társaság
Magyarország

3 nap tartózkodás

A kastély hotel minden várakozásunkat felülmúlta kezdve a gyönyörű épülettel, amit az ott dolgozó kollegák szeretettel mutattak meg és beszéltek nekünk a történetéről. Megleptek egy kedves teadélutánnal a kastély aulájában, majd végigvezettek a kastélyon. Az összes ott dolgozó hihetetlenül kedves és segítőkész volt és olyan szívvel -lélekkel végezték a munkájukat, hogy az példaértékű lehetne bárhol. Nem beszélve az étteremben dolgozó úrról, akinél profibbat keresve se lehetne találni. A szoba gyönyörű, romantikus volt a kis kandallóval és a csodás parkra néző ablakkal. Szirák környékén napokat, ha nem heteket lehetne a különböző vadregényes helyek felkeresésével tölteni. Imádtunk mindent! A vacsora nagyon finom volt és a reggelit is megfelelőnek találtuk. Élveztük a kicsi , de romantikus wellness részleget és a játéktermet is.

K. Eszter (középkorú pár)
Budapest

2 nap tartózkodás

A recepción nagyon kedves, kellemes úr segített a kastély történetével, az információkkal. Az étterem fogásai kiemelkedően finomak, egyediek és dekoratívak. Az étteremben és a wellnessben is nagyon kedves, segítőkész kollégák dolgoznak, gondoskodnak arról, hogy a vendég kellemesen érezze magát.

Egyéni utazó
Magyarország

2 nap tartózkodás

A személyzet hihetetlenül kedves és profi. Az étterem kitűnő volt, isteni borok vannak. Csend, nyugalom, béke.

M. Hajnal (középkorú pár)
Budapest

5 nap tartózkodás

A nyugalom mint pozítivum és a csend. A kiszolgáló személyzet kedvessége leírhatatlan ahogy a szálló vendégekhez viszonyulnak.

Középkorú pár
Magyarország

3 nap tartózkodás

Kedves személyzet, tágas romantikus szoba, jó welnes részleg. Étterem helyben csodás környezet. Madárcsicsergés jó és előzékeny kiszolgálás kedves segítőkész személyzet.

S. Csaba (középkorú pár)
Budapest

3 nap tartózkodás

Kedves személyzet, finom ételek, nyugodt, szép környék. Ajánlom.

Család nagyobb gyerekkel
Budapest

Köszönjük kedves vendégeinknek, hogy véleményüket megosztották velünk, és visszajelzésükkel segítenek szállodánk színvonalát emelni. Átutazó és szállóvendégeinknek is segítségére lehet még foglalás előtt, hogy írásban is elmesélték, milyen élmény volt nálunk tölteni egy hosszú hétvégét, vagy egy meghitt vacsorára vendégeskedni éttermünkben.