A kastélyszálló

A Teleki-Degenfeld kastély hazánk legszebb barokk kastélyai közé tartozik. Megőrizte a barokk kor stílusjegyeit mind a mai napig, köszönhetően a folyamatos gondozásnak. Olyan, mintha visszacsöppennénk a 16-18. századba. Az 1748-ban épült kastély Budapesttől 75 km-re található, Nógrád megyében. A négy csillagos szállodaként működő kastélyunk 2002-től a világ számos országát átfogó Forever Resorts nemzetközi üdülési láncolatának egyik gyöngyszeme.

A Kastély Hotel 27 db kétágyas fürdőszobás szobával és lakosztállyal rendelkezik. Ezek a szobák a kastély főépületében, szárnyépületében és wellness központjában találhatók. A szobák mind-mind más, egyedi berendezéssel rendelkeznek. Legtöbbjüket meghagytuk a maguk korhű formájában, hogy az élmény még inkább magával ragadó legyen. Egyes lakosztályok a csendes-óceáni stílust idézik meg a domináns bambusz berendezésnek és élénk színek köszönhetően.

A grófi kényelem és pihenés mellett feltöltődést segítő szolgáltatásokkal és programokkal várunk. Akár aktív, akár pihentető kikapcsolódásra vágysz, éttermünkben profi szakácsunk ínycsiklandó fogásokkal teszi teljessé a nálunk töltött időt. Szívből ajánljuk kóstolásra palóc ételeinket!

Széleskörű szolgáltatásaink között megtalálod wellness részlegünket, játéktermünket, tekepályánkat, de ha természetbarát vagy, akkor nálunk lovaglásra vagy ősparkon át vezető biciklis, gyalogos túrákra is van lehetőséged.

A Teleki-Degenfeld Kastélyba belépve mindig magával ragad elegáns és fenséges stílusa, kellemes és barátságos hangulata. Ismerd meg a kastélyszálló múltját, vagy névadói, a Teleki és a Degenfeld család történetét, és ha további érdekességekre vágysz, olvasd el szobáink, lakosztályaink oldalán, hogy kik voltak egykori lakói, kik után kapták nevüket.

Ha pedig készen állsz személyesen is visszautazni az időben és átélni azt a különleges és felejthetetlen élményt, amit a kastélyszállóban eltöltött pár nap kínál, látogass el hozzánk, szeretettel várunk!

Utazz vissza az időben és tudj meg többet a Teleki-Degenfeld kastélyszállóról, és névadói családjáról!