Szolgáltatások

Célunk mindig is az volt, hogy ne csak kényeztető pihenést biztosítsunk vendégeink részére finom ételekkel, kedves kiszolgálással, wellness részlegünkkel és kényelemes szálláslehetőségeinkkel, hanem felejthetetlen élményeket és aktív kikapcsolódási lehetőségeket is.

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet önmaga, családja vagy kollégái számára. Mindenkinek tudunk megfelelő szórakoztató elfoglaltságot kínálni, nálunk kicsik és nagyok is egyaránt jól érzik magukat.

Pihenhetsz a szabadban a friss levegőn, vagy akár Kastélyszálló épületében is. A wellness, a lovaglás, a vadászat, az automata tekepálya és játékterem, a tenisz, az asztalitenisz, a lengőteke, a szabadtéri sakk, a játszótér, és a kerékpározás is olyan lehetőségekkel szolgál, amelyek minden korosztálynak kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak.

Próbáld ki szolgáltatásainkat

Válaszd ki a számodra legszimpatikusabbakat, melyek kikapcsolnak és feltöltenek Téged, de akár ki is próbálhatod valamennyit. Látogass el hozzánk és add át magad a vidéki hangulat nyugalmának, és élvezd az aktív kikapcsolódás, vagy a pihenés nyújtotta felejthetetlen pillanatokat.