Csapatépítő tréning helyszín

Csapatépítő tréning helyszín

Lépjetek ki a dolgos hétköznapokból és a megszokott nyüzsgő városi környezetből és gazdagodjon a csapat közös élményekkel vidéken!

Emeljétek magasabb szintre a csapaton belüli együttműködést és hatékonyságot a festői környezetben elhelyezkedő csapatépítő tréning helyszínen, a Sziráki kastélyban!

Számos oka lehet annak, ha egy vállalat csapatépítést szeretne szervezni. A megfelelő helyszín megtalálásának óriási jelentősége van, hiszen ezen is múlik, hogy sikerül-e a munkatársakból igazi összetartó csapatot kovácsolni, akik bármilyen problémát meg tudnak oldani és lelkesedésükkel, lojalitásukkal, hatékonyabb munkavégzésükkel még inkább hozzájárulnak céged fellendítéséhez, profit növeléséhez.

Eddigi tapasztalatok alapján, az igazi átalakulás leginkább a megszokott nyüzsgésből kiszakadva, nyugodt környezetben jöhet létre. A vidéki levegő a kollégáidra is hatással lesz, ami után majd más szemmel látják a világot. Itt egyszerre találkozhatnak a történelmi barokk környezettel és a természet harmóniájával.

Mi pontosan ezt kínáljuk nektek. Építsetek még eredményesebb csapatot egy különleges helyen, távol a város zajától, festői környezetben, Szirákon.

Csapatépítő program lehetőségek

Teleki-Degenfeld kastély titkai

Kincses játék, amit nem csak a felnőttek élveznek! A programban 4×4 fős csapatok vesznek részt. A feladat GPS segítségével megkeresni az elrejtett ládákat és megfejteni a bennük lévő feladatot, ami további információt nyújt a kastély titkának felderítéséhez.

Csapatépítő kisjátékfilm készítés

A Hétpróbások Produkció forgatókönyvírója eltűnt és félbehagyta egy film forgatókönyvét. Ezt kell befejezni kis csoportokban, majd leforgatni a történeteket, aztán megvágni, hogy az esti Oscar gálán be lehessen mutatni az összes filmet. Hogyan lehet egy nap alatt profi kisjátékfilmet csinálni? Ezt lehet kipróbálni a Wallace&Webb „Hétpróbások” filmkészítő csapatépítő programjának keretében.

Csapatépítő filmszinkron készítés

Néhány órás vidám, kreatív és szórakoztató programot keresel csapatodnak? Legyetek szinkronszínészek! Próbáljátok ki, hogyan hangzik egy híres film ha az ismert színészek a kollégák hangján szólalnak meg, és a történet is egészen más, mint eredetileg volt. Garantálja mindezt a Wallace&Webb “Legyetek szinkronban!” filmszinkron készítő, csapatépítő programjában.

Micsutka tanya

A csapatoknak lehetőségük van a Szirák területén található Micsutka tanyán betekinteni a falusi gazdálkodás mindennapjaiba, a mezőgazdasági munka fázisaiba. Segédkezhettek az állatok ellátásában, megismerkedhettek népi hagyományokkal. A nógrádi vidékre jellemző gazdálkodási feladatokba és készítményekbe kóstolhattok. Kipróbálhatjátok a szarvasmarhák gépi és kézi fejését, tejet, tejtermékeket ízlelhettek meg, baromfit vághattok. Lovagolhattok, kocsizhattok, hintózhattok, tojást gyűjthettek, kotlóst ültethettek, ludakat terelhettek, borjakat etethettek és itathattok.

Retró parti

Elmaradhatatlan esti buli egy Retró parti keretében, ahol mindenki megtalálhatja a számára leginkább tetsző zenét. Remek kikapcsolódás és nagyszerű zárása a napnak egy ilyen esemény.

Hollókői kirándulás

Aktív pihenésként pedig nem is tudunk jobbat ajánlani, mint egy hollókői kirándulást, ahol várjátékokkal és pálinkázással tarkítva tölthetitek a szabadidőtöket. Ehhez idegenvezetőt tudunk ajánlani, és ha szeretnétek, további programokkal is bővíthetitek a napot.

Kastély csárda

Ha esetleg a rossz idő miatt meghiúsulnának a kültéri programok, a Kastély kertjéből a Csárdába helyezhetjük át a helyszínt. Nem kell attól tartanod, hogy a benti programok kevésbé lesznek érdekesek, mert rengeteg ötlettel lehet színesíteni azokat! Lehetőségetek van privát összejövetelekre is.

Csapatépítő bográcsozás

A csapatépítő bográcsozás nagyszerű lehetőség a közösség összekovácsolásához. Ilyenkor két vagy akár három ételt is elkészíthettek.

Grill parti

A Kastély Csárda kertje a legalkalmasabb hely egy grill parti megtartásához, mert ideális helyszín egy kötetlen hangulatú estéhez. Pácolt húsok, faszénen grillezett zöldségek és friss saláták kerülnek az asztalra, a jó hangulat pedig csak rajtatok múlik!

Sütögetés

A nyársalás felidézi gyerekkorunk nyári estéit. A tűz körül ülve mindig sokkal meghittebb a hangulat, hiszen könnyebben nyílnak meg az emberek egy ilyen alkalom során.

referenciák

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

A sziráki Teleki-Degenfeld kastély lenyűgöző épülete és termei amellett, hogy ámulatba ejtik az oda érkezőket, tökéletes helyszínt biztosítottak az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő vezetői képzéseinek, csapatépítő programjainak, valamint kis- és nagycsoportos előadásainak.
A szakmai képzések szüneteiben a barokk stílusú kastély sportolási és szórakozási lehetőségeket, a konyhája gasztronómiai élményeket, míg a festői szépségű parkja igazi kikapcsolódást nyújt a vendégek számára.
Nógrád megyei kötődésem miatt még közelebb áll ez a kastély a szívemhez, melyet céges és esküvői rendezvényekhez, valamint pihenni vágyó látogatóknak egyaránt őszinte elismeréssel ajánlok.

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

A Hotelben tartott csapatépítő programunk tökéletesen sikerült köszönhetően a helyszín nagyszerű adottságainak, illetve a Hotel vevőfókuszú megközelítésnek. A programunk során folyamatosan kapcsolatban voltunk a Hotel vezetésével, amelynek eredményeképpen a szállodai étkezéseket, bekészítéseket, esti programot teljes flexibilitással tudták a mi programunkhoz igazítani. A csapatépítő programunk sikeréhez az is hozzájárult, hogy a szálloda a szükséges tereket nagy rugalmassággal tudta rendelkezésünkre bocsátani.

MOL Petrolkémia Zrt.

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

Itt tartottuk év végi csapatmeetingünket 2016. dec. 15-16-án. Most jártunk itt első alkalommal, és mindenkit lenyűgözött, hogy történelmi környezetben lehettünk. Köszönjük a meleg fogadtatást és a kulináris élvezeteket.
Bármikor szívesen jövünk, és másnak is ajánlani fogjuk ezt a gyönyörű kastélyt.

A Bayer Hungária klinikai vizsgálati csapata

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

Hálás szívvel köszönjük a csodálatos ittlétet, a kedves kiszolgálást, a sok-sok mosolyt és segítőkészséget a recepciósok részéről.
Sok szép élménnyel térünk haza, ami részünkről egy visszatérő folyamat kezdetét jelenti.
A környezet maximálisan megfelelt pihenésre, kikapcsolódásra, de csapatépítésre is!
Nagyon szépen köszönjük mindezek lehetőségét!

A Léva-i FLP szuper csapata

Teleki-Degenfeld-Kastelyszallo-ceges-testimonial-ikon-L

Köszönjük a szeretetteljes vendéglátást, a kedves kiszolgálást!
Gratulálunk a szakácsnak és az egész konyhának a gasztronómiai élményért. Kellemesen töltöttük az időnket a wellnessben és a tekepályán.
Minden munkatársnak köszönünk mindent, nagyon hálásak vagyunk.

Kaposvárról a Németh Kft. munkatársai

Kérd ajánlatunkat!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnél bővebb tájékoztatást kapni, kérd ajánlatunkat és kollégáink rövid időn belül felveszik veled a kapcsolatot!

Megközelíthetőség

Gépkocsival ajánlott megközelíthetőség Budapest irányából az M3 autópályáról Bagnál letérve, Aszód – Kartal – Verseg – Héhalom – Egyházasdengeleg – Szirák útvonalon.

Parkolás

Autóval érkező vendégeinknek a kastéllyal szemközti parkolóban van lehetőségük parkolni, mely biztonsági kamerákkal felszerelt és biztonsági szolgálattal védett terület.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Teljes név*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolódó blog cikkek