Lakosztályok, szobák

Kastélyszállónkban egészen biztosan megtalálod az igényeidnek legmegfelelőbb lakosztályt vagy szobát, hogy valóban olyan pihentető legyen a nálunk töltött idő, amilyet elképzeltél.

Legyen szállásod fő- vagy szárnyépületben, tetőtérben vagy a wellness részlegen, lakosztályban vagy szobában, mi egyaránt biztosítjuk az időutazással egybekötött teljes kikapcsolódást és aktív pihenést.

Az összes szoba saját történettel rendelkezik, ezért igen kivételesnek számítanak. A neves Teleki család grófjai is ezekben a szobákban hajtották le fejüket éjszakánként. Ezért az összes szobát hajdani lakóiról neveztünk el, akik Szirák, sőt az ország történelmében is jelentős szerepet játszottak. Ezzel a gesztussal szerettünk volna tisztelegni a Teleki családnak és megőrizni nevüket az utókor számára is.

Deluxe lakosztályok

Legnépszerűbb szobáink a Deluxe lakosztályok, melyek a kastély főépületében várják az igazán exkluzív eleganciára vágyó vendégeinket. Mindössze négy szoba tartozik ebbe a kategóriába, ezért érdemes mihamarabb lefoglalni őket. Mindegyikben antik stílusú luxus berendezés, modern technika és grófi kényelem vár.

58.900 Ft / 2 fő / éj – től

Főépületi superior szobák

Kategóriánk második lépcsőfokán a szintén exkluzív Superior szobák állnak. A Deluxe lakosztályoknál kisebbek, de ugyanolyan korhűen berendezve és jól felszerelten várják a kényelemre, pihenésre vágyókat. A kastély főépületében 4db, teljesen egyedi berendezésű szoba közül választhatod ki az ízlésednek legmegfelelőbbet.

46.900 Ft / 2 fő / éj – től

Szárnyépületi superior szobák

Szárnyépületi Superior szobáink szintén a kategóriánk második lépcsőfokán állnak, így akárcsak főépületi szuperior szobáinkban, itt is grófi kényelem és korhű berendezés vár. Válaszd ki a 10db egyedi berendezésű és hangulatú szoba közül a számodra legszimpatikusabbat!

40.900 Ft / 2 fő / éj – től

Classic szobák

Classic típusú szobáinkból 7db található a kastély jobb és bal oldali szárnyépületeinek tetőterében. Bármelyik szoba remek választás lehet, hiszen a régi divatot tükröző korhű berendezés nem csak kényelmet és pihenést kínál, hanem egy kis időutazást is a régmúltba.

32.900 Ft / 2 fő / éj – től

Sonya Wellness lakosztály és Superior szoba

Wellness részlegünkhöz egy lakosztály és egy superior szoba tartozik. Hangulatukban és stílusukban eltérnek a kastélyban és szárnyépületeiben található szobáktól, hiszen domináns bambusz berendezésükkel a keleti stílust követik. Ha relaxációra és teljes ellazulásra vágysz, ezeket a szobákat válaszd!

46.900 Ft / 2 fő / éj – től