Vadászat

A vadászat kedvelőinek, vagy azt profi szinten űzőknek, lehetőséget biztosítunk a sportág művelésére a Cserhát és Mátra területén. A környékbeli erdőkben rengeteg vad él, ennek köszönhetően megoldható a csoportos vadászat vagy a cserkelés is.

A Bujákon található vadásztársaság terepén, mely Sziráktól mindössze 13 km-re található, nyugodtan vadászhat mindenki, aki engedéllyel rendelkezik. Amennyiben ehhez bármilyen információra lenne szükséged, fordulj hozzánk bizalommal.

A napközbeni zsákmányejtés után pedig szeretettel várunk a vadászoknak kialakított éttermi részünkben, ahol megkóstolhatod finomabbnál finomabb ételeinket, hiszen egy hosszú és fárasztó nap után mindenkinek szüksége van egy kis energiára! A továbbiakban pedig igényelhetsz bor, illetve pálinka kóstolást is, így a sikeres vadászat után megünnepelheted az elejtett vadakat és tiszteleghetsz előttük!

A kastélyszállónk környékén hódolhatsz ennek a nemes sportnak és új helyszíneket ismerhetsz meg a vadregényes tájakon.

A későbbiekben ezeket az élményeket senki sem veheti el tőled! Az itt töltött időd alatt igyekszünk mindent úgy alakítani, hogy minél könnyebben megoldható legyen, és ne kelljen amiatt aggódnod, hogy egy fáradt nap után azonnal kocsiba kell szállnod. A pihenés létfontosságú, tehát jó, ha legalább egy éjszakát nálunk töltesz. Nem fogod megbánni!