Sonya Wellness Health & Beauty részleg

A kastély parkjában található háromszintes épületben került kialakításra a Sonya Wellness Health & Beauty részleg. Az épület régen fogadóként szolgált.

A tökéletes kikapcsolódás élményét tapasztalhatod meg nálunk, hiszen nem csak felüdítő környezetben pihenheted ki a mindennapok fáradalmait, hanem hozzáértő segítséget is kapsz hozzá a wellness központunkban. Mindent úgy alakítottunk, hogy békét, nyugalmat sugározzon, hogy mikor belépsz, érezd, hogy elengedheted a gondjaidat. Célunk, hogy rátalálj a belső harmóniára, ezért a csendes-óceáni és közép-keleti stílus együttesével a kastély ódonsága mellett egy külön világban érezheted magad. A központban Sonya Wellness lakosztály, Sonya Wellness Superior szoba és Wellness koktélbár is kialakításra került, hogy még teljesebb lehessen a pihenés.

A masszázsfajták közül kérheted bármelyiket és a stresszt azonnal elengedve, teljesen kicserélődsz majd! A tejfürdőnkben úgy érezheted magad, mint Kleopátra. Figyelünk arra, hogy vendégeink pihenésük alatt is egészségben legyenek. Használd a sókabint, ha szeretnéd, hogy tüdőd megtisztuljon a szmog nyomaitól!

A relaxációhoz választhatod a megszokott formákat, mint a pezsgőfürdő és az ellenáramoltató medence. A külön kialakított pihenőrészben pedig két masszázs között (amelyek közül szabadon választhatsz) beszélgethetsz családtagjaiddal, vagy egyszerűen csak élvezheted a nyugalmat, a csendet. A hölgyeknek kozmetikai kezelésekkel is kedveskedhetünk. Ezen igényt kérjük előre jelezni, hogy minden időben rendelkezésedre álljon!

Tudjuk, hogy vendégeink sokszor azért választják Szirák csodálatos helyszínét, mert megnyugtató a környezet, friss a levegő és nem kell a fárasztó hétköznapokkal foglalkozni. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy elengedheted a mindennapi problémákat és egy varázslatos helyen töltheted el azt a pár napot, amely feltölt energiával.

Árak

Masszázs

Svédmasszázs
14.900 Ft / 50 perc
8.500 Ft / 25 perc

A svédmasszázs képzi valamennyi európai masszázsfogás alapját. Öt alapfogását kombinálva felfrissíti a szervezetet. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent – pl. stresszes fejfájás -, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. Masszázsfogásai, a – simítás, dörzsölés, ütögetés, gyúrás, váltott nyomástechnikák, vibrálás – által testünk élettani feladataira, funkcióira gyakorolnak hatást.

Orosz-tibeti mézmasszázs
15.900 Ft / 50 perc

Az orosz – tibeti mézes masszázs nem egy hagyományos masszázs, mivel a kezelés során a masszőr nem alkalmazza hagyományos gyúró, rezegtető, ütögető mozdulatokat. A masszázs során a méz jótékony hatásait használják fel a kézi vákuum masszázs technikájával. Ennek a kezelésnek több évszázados hagyománya van a kínai-tibeti gyógyászatban, és az orosz népi gyógyászatban. Fájdalomcsillapító hatással bír, leginkább reumatikus panaszok, izomgörcs, izomletapadás, nyak-váll és hátfájdalmak, ízületi problémák esetén, illetve ezen problémákat gyógyítja. Gyulladáscsökkentésre, fájdalomcsillapításra, méregtelenítésre és salaktalanításra is alkalmazzák. A mézben rejlő tápanyagok a bőrt megfiatalítják, feszesebbé teszik.

Nyirokmasszázs
14.900 Ft / 50 perc

A szervezet védekező rendszerének működését segíti. A szervezet nyirokproblémáját jelzik a bekeményedett nyirokcsomók, melyek a bekerülő kórokozókat, idegen- és méreganyagokat szűrnék ki. A masszázs során segítjük a nyirokutak áramlását, a reflexzónák masszázsa során egyfajta csökkenő és növekvő nyomásterápiát alkalmazva hatást gyakorolunk a bőrre, és a bőr alatti szövetekre, így fokozva a keringését.

Reflex masszázs
13.900 Ft / 40 perc

Alapja a bőrfelület, idegrendszeri pontok, zónák ingerlése által reflexhatás kiváltása a hozzátartozó szervekre, azok stimulálása. A reflexológia szerint 3 testrészen tükröződik az egész emberi szervezet, a fülön, a talpon és a kézen, így az egész szervezetre távolhatást lehet gyakorolni, az energiatorlódást és az energiahiányt egyensúlyba hozza. A betegség előfeltétele, hogy a szervezetben energiazavar lépjen fel. A reflex masszázs meg tudja szüntetni az energiazavarokat, és harmonizálni tudja a szervezetet, tehát betegségmegelőző hatású. A szervezet öngyógyítását indítja el. Normalizálja az energia viszonyait, oldja a stresszt, a feszültségállapotot, optimalizálja a vérellátást, az idegrendszert, javítja a homeosztázis megvalósulását, a salakanyagok kiürítését. Segíti a holisztikus szemlélet kialakulását, a test, a lélek, a szellem harmóniáját. Az egyes reflex pontok érzékenysége, vagy fájdalma jelzi, hogy a hozzátartozó belső szervben funkcionális zavar, vagy megbetegedés jött létre.

A masszázsok során a FOREVER LIVING PRODUCTS termékeket használjuk!

Kozmetikai arckezelések: Forever Sonya® Color Collection

Fiatalság virága
5.900 Ft / alkalom

A gyengéd arckezelés során a bőrt letisztítjuk Aloe Removerrel és Exfollating Cleanser-rel, majd eltávolítjuk az elhalt hámsejteket Forever Aloe Scrub-bal. Az arcot áttöröljük Rehidrating Toner-rel majd egy intenzív hatású maszkkal kényeztetjük bőröd, melyet a csodálatos Facial Contour Mask Powder és Aktivátor keverékéből készítünk. Lemosás után a Firming Foundation Lotiont használjuk, mely egész napra hidratálja és táplálja bőrödet.

Harc a ráncok ellen
5.600 Ft / alkalom

Ez egy időmegállító arckezelés, melynek során alapos arctisztítás után Forever Alluring Eyes aktivátorral feltöltjük a szemkörnyék ráncait. Az arcra, nyakra egy átitatott maszkszövetet helyezünk, majd a speciális bőrfeszesítő masszázzsal nagyon hatékony eredményt érünk el.

A tenger varázsa
5.600 Ft / alkalom

Az arc letisztítását követően eltávolítjuk a bőrről az elhalt hámsejteket és áttöröljük azt Rehidrating Toner-rel. Az arcra bőségesen felpakolunk a Forever Marine Mask-ból, mely a tenger energiáit és kincseit tölti a bőrbe.

Mélyhidratálás
5.900 Ft / alkalom

Összevegyítjük az Aloe Moistrurizing Lotion és az Alpha E Factor értékes alkotó elemeit, majd a keveréket alapos arc és nyak tisztítás után felvisszük bőrödre. Mindezt lefedjük Aktivátorral átitatott maszkszövettel. Masszírozással és kevés First-tel az utolsó cseppig a bőrbe juttatjuk e fantasztikus hidratáló-tápláló anyagot.

Vitalizáló bomba
5.900 Ft / alkalom

Arctisztítás és arcradírozás után bombaként fog hatni a bőrre, ha a Recovering Night Creme és az Alpha E Factor keverékét felvisszük az arcra, majd ezt lefedjük Aktivátorral átitatott maszkszövettel és a maradék krémet alaposan belemasszírozzuk.