Hogyan hívj résztvevőket a rendezvényedre?

Hogyan hívj résztvevőket a rendezvényedre?

A meghívó mindig fontos részét képzi az eseményeknek, de hogyan hívj résztvevőket a rendezvényre? Ha elég jó és kreatív, akkor nyert ügyed van! De miképpen hozz létre egy lehengerlő levelet? Mivel hívd fel magadra a figyelmet?

A tökéletes meghívó

Rengeteg kérdésed lehet ezzel kapcsolatban. Felvetődik a kérdés, hogy digitálisan vagy inkább postai úton hívj embereket? Ilyenkor sokan rávágják, hogy abszolút ki kell használni az internet adta lehetőségeket. Vajon tényleg így van? Mielőtt nekivágnál a fele-fele arányban történő meghívásoknak inkább gondold át mit szeretnél. Mi a témája a rendezvényednek? Kik azok, akiket érdekelhet? Ha vannak közelebbi ismerőseid, akik üzletileg fontosak számodra, vagy akit nagyon szeretnél elérni, azoknak mindenképpen postai úton add fel, hiszen ez egyfajta exkluzívitást jelent.

Az e-mail egyszerűbb, olcsóbb, de sokszor személytelen. Ezért kell a megszólítás és olyan elemek használata, amellyel érezteted, hogy ez nem csak egy sablon levél.

A levelek mellett ott vannak az egyéb események és hirdetések. A különböző közösségi oldalak rengeteg lehetőséget adnak a kezedbe. Ma már a Facebookon való megjelenés elsődleges, legyen bármilyen szolgáltatásod. Itt napi szinten tarthatod a kapcsolatot a követőiddel és értesítheted őket mindenről! Hirdethetsz a social médiában, tehát az eseményed azonnal eljut a kívánt célcsoportodhoz. Nem kell azonnal a levelekhez nyúlnod!

Vannak azonban olyan megkeresések, ahol szükséges az e-mail. Ilyen esetekben listát kell készíteni, és át kell gondolnod, hogy kiket szeretnél meghívni. A sajtós megkeresést pedig jobb, ha egy másik táblázatban készíted el, hiszen nekik más megszólítás dukál.
A lényeg, hogy egyes meghívottakat külön kell kezelned. Ha ezt tisztáztad, akkor jöhet a meghívó designja. Ne használj megszokott sablonokat, azokat már nagyon unják. Lépj ki a komfortzónádból és legyél egyedi, lássák, hogy neked fontos a saját rendezvényed, tehát adsz a külsőségre. Itt azt is megemlítenénk, hogy nem szabad egy teljesen más megjelenést választani, hiszen hiteledet veszted! Ez egy hosszú brainstorming eredménye kell, hogy legyen!

Az események megszervezése sosem könnyű, de a digitális média rengeteg lehetőséged ad a kezedbe! Használd ki és élj vele!

Látogass el kastélyszállónkba és tervezd meg nálunk a rendezvényedet. További  információkért látogass el oldalunkra!