Mi történik a rendezvény után?

Mi történik a rendezvény után?

Egy rendezvény megszervezésénél sok szempontot kell figyelembe venni. Rengeteg szabály van, amelyek pontról-pontra történő betartása létfontosságú egy sikeres eseményhez. De ha mindent előkészítettél és a nagy napon is minden jól ment, mi a teendő utána?

Mikor megfogalmazódik benned a gondolat egy alkalom kapcsán, akkor azonnal elindul a szervezési folyamat. Ennek különböző állomásai vannak, hiszen minden egyes apró részletre gondolni kell, nemcsak azokra, hogy mire van szükség, hanem a hibatényezőkre is külön ki kell térni és ehhez bizony szükséges egy jó forgatókönyv!

Teendők

Az előkészületek során rengeteg marketinges előírásnak kell megfelelned. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan fenn kell tartanod az emberek érdeklődését! Megjelenések állandó jelleggel természetesen olyan módon, hogy mégse menj a potenciális résztvevők agyára. Ez persze elég nehéz, ezért a posztjaidnak érdekesnek kell lenniük. Ha sikerül az eseményig éberen tartani őket és elérni, hogy várják a rendezvényed, akkor nyert ügyed van!
A felkészítés része a folyamatos jelenlét ma már alapnak számít, de mi történik miután vége a rendezvénynek? Kell-e akkor is kommunikációt folytatni vagy elég, ha csak megköszönöd a részvételt?

A mai digitális világban az esemény utáni kommunikáció elengedhetetlen! Mind várjuk a folyamatos visszajelzéseket, érdekel, hogy milyen visszhangja volt és ott vannak a különböző felületeken a megjelenések.

Azzal, hogy a kommunikációt fenntartod a későbbiekben csak nyerhetsz, hiszen erősíted a pozitív visszajelzéseket, illetve megmutatod, hogy bánhatja, aki kihagyta. Sajnos a negatív kritikákat nem lehet elkerülni, hiszen egy olyan világot élünk, ahol szólás szabadság van főleg az interneten, bárki anonim maradhat. Az esemény diáit pedig oszd meg a résztvevőkkel, hogy elérhető legyen a számukra bármikor! Ilyenkor pedig a kérdőívek sem maradhatnak ki, hogy értékeljék a látottakat, ki az aki tetszett nekik, mi volt a legemlékezetesebb és mi az amit kihagytak volna. Később pedig jöhetnek a videók és persze beharangozó a teaser.

Nyilván a későbbiekben is szeretnéd folytatni az eseményed, ilyenkor pedig minden egyes információ és visszajelzés jól fog jönni! Folyamatos építés és lehetőségek! Ne hagyd ki őket!

Látogass el kastélyszállónkba és tervezd meg nálunk a rendezvényedet. További  információkért látogass el oldalunkra!