Inspirációk esküvői meghívóhoz

Inspirációk esküvői meghívóhoz

szirakadminszirakadmin április 30, 2017 Esküvőszervezés

Minden esküvő szervezésekor felmerül a kérdés: milyen meghívónk legyen? A tematikus esküvőknél könnyű dolga van az ifjú párnak, de egy klasszikus esküvő esetében van, hogy elhagy az ihlet és jól jön minden inspiráció.  Manapság igen divatosak a DIY (azaz csináld magad meghívók), erre hoztunk most

Csodás téli esküvők

Csodás téli esküvők

szirakadminszirakadmin december 10, 2016 Esküvőszervezés

Amikor esküvőre gondolsz mi jut róla először eszedbe? Egy szép tavaszi nyári esküvő. Pedig nem kell a megszokotthoz ragaszkodnod! Hiszen ki ne szeretne egy hófehér romantikus menyegzőt? Ne engedd, hogy a hó és a hideg visszatartson!

Bronzos őszi esküvő

Bronzos őszi esküvő

szirakadminszirakadmin november 6, 2016 Esküvőszervezés

Te is sokszor álmodtál egy igazi különleges bronzos őszi esküvőről? Mert az októberi és novemberi időszak erre a legjobb választás! Gondolunk itt a színekre és a jellegzetes stíluselemekre! A következőkben pedig megnézzük, hogy mely dolgok szükségesek hozzá, hogy létrehozd!

Tematikus esküvő? Ez a menő idén

Tematikus esküvő? Ez a menő idén

szirakadminszirakadmin október 5, 2016 Esküvőszervezés

A hagyományos esküvői keretek egyre inkább úgy tűnnek, hogy kiszorulnak és helyettük a tematikus eseményeket választják inkább a menyasszonyok. Már itthon is kezd meghonosodni ez a fajta gondolkozás, hogy témát adnak a menyegzőnek.