Home / Esküvőszervezés / Csodás téli esküvők
Csodás téli esküvők

Csodás téli esküvők

szirakadmin szirakadmin december 10, 2016 Esküvőszervezés

Amikor esküvőre gondolsz mi jut róla először eszedbe? Egy szép tavaszi-nyári esküvő. Pedig nem kell a megszokotthoz ragaszkodnod! Hiszen ki ne szeretne egy hófehér romantikus menyegzőt? Ne engedd, hogy a hó és a hideg visszatartson!

Ha már kislánykorod óta álmod a tökéletes esküvő, amelyet a hófödte jeges romantika inspirált, akkor a következőkben olyan ötleteket mutatunk meg, amelyekkel varázslatossá teheted a Nagy Napot!

1. Jeges csoda

Mivel mással kezdhetnénk, mint a témával. A hóval igazán karácsonyi hangulatba kerülünk, hiszen úgy nőttünk fel, hogy ez az előszele az ünnepeknek. Természetesen a ceremóniát nem kell a hűvösben töltenetek, de az elkapott pillanatokért érdemes lehet kimenni a természetbe, hiszen így sokkal egyedibb és izgalmasabb felvételek készíthetőek. A jeges, hűvös, de romantikus hangulatot pedig a díszekbe is belecsempészheted. Ezt csak úgy neveznénk, hogy hív a természet!

téli esküvő1.2.3.

2. Melegedj fel a hidegben

Ilyenkor elmaradhatatlan a meleg, forró ital, amely átjárja testedet. Kedveskedj vendégeidnek forró csokival, teával, forralt borral vagy punccsal. Akár egy igazi kis karácsonyi vásár hangulatot is teremthetsz a fűszeres és édes illatokkal. Ne feledd az édes finomságokat se, amiben csak úgy olvad a sok csoki. Egy igazán jól összekomponált édességgel beborított asztal is nyerő lehet a témával egybekötve.

téli esküvő1.2.3.

3. Extra ruhák

A menyasszonyi ruhádba beleviheted a 20-as évek idézte stílust a bundával és a feltűzött hajjal. Nem kell lemondanod álmaid ruhájáról, csak annyit kell tenned, hogy egy műszőrme stólával, kabáttal betakarod magad. Ehhez a megjelenéshez a csipke ruha a legmegfelelőbb választás.

téli esküvő1.2.3.

4. Koszorúslányruhák 

Az apró kísérőkre, akik kiszórják a virágokat az oltárnál mindig szükség van. Ennek  hagyománya is van, erről már korábbi bejegyzésünkben olvashattál. A kicsik ruhájának sem kell nagy rózsaszín tüllbe végződniük, hogy úgy nézzenek ki a mint sütibabák. ??ltalában nem szokás a menyasszonyon kívül másnak is fehérben lennie, de te kivételt tehetsz, ha szeretnél. Így a koszorúslányaid lehetnek kicsik vagy nagyok, de olyan lesz, mintha angyalok vennének körbe.

téli esküvő1.2.3.

Reméljük, hogy ezekkel a csodás képekkel és ötletekkel, kedvet kaptál egy gyönyörű téli esküvőhöz.

Ha egy igazán különleges esküvőt szeretnél, akkor gyere el kastélyunkba a nyílt napra és hagyd, hogy elvarázsoljon a vidéki hangulat!