Home / Esküvőszervezés / Bronzos őszi esküvő
Bronzos őszi esküvő

Bronzos őszi esküvő

szirakadmin szirakadmin november 6, 2016 Esküvőszervezés

Te is sokszor álmodtál egy igazi különleges bronzos őszi esküvőről? Mert az októberi és novemberi időszak erre a legjobb választás! Gondolunk itt a színekre és a jellegzetes stíluselemekre! A következőkben pedig megnézzük, hogy mely dolgok szükségesek hozzá, hogy létrehozd!

Ahogyan a mondás is tartja, az ördög a részletekben rejlik és ebben a bejegyzésben pontosan látni fogod, hogy mi az, amire figyelned kell a tervezésnél és a kiegészítőknél.

A barna meleg árnyalatai a hidegben!

Szeretjük az őszt, hiszen a színek mind harmonizálnak a földdel. A természet átalakul és megjelennek a bronz, bézs, karamella, narancs, bordó különböző árnyalatai. Az élővilág is alkalmazkodik a változáshoz. Vágyunk a melegre az enyhe napsütésre. Sokan rajonganak az őszért és megtudjuk érteni, hogy miért. Teljesen más öltözéket kapnak a fák és a bokrok is. Egyszerre lesz minden hideg és meleg. A romantikus időszak megkezdődik és a színkavalkád megelevenedik a szemünk előtt.

A virágcsokor a menyasszonyi ruha mellett az egyik legfontosabb elem. Nem csak neked lesz meghatározó, hanem annak is, aki elkapja, már ha eldobod! A nyár végi szezonális virágok és termések kiegészítik egymást és egy egyedi kompozíciót hoznak létre. Itt kiemelnénk, hogy az asztali díszekre is ügyelj, hogy a stílus megmaradjon. A kültéri esküvőt gondold át pároddal, hiszen az esték már elég csípősek. Fotózkodás az őszi környezetben csodálatos, sőt azt mondjuk, hogy mindenképpen használjátok ki a lehetőséget! Ha mégis szeretnétek, ami persze a hideg ellenére lenyűgöző (sokkal kevesebb a moszkitó és a bogár). Tegyetek ki pokrócokat és melegítőket. Használjatok nagy mécseseket és tündérfényeket, így olyan lesz, mintha erdei tündérek tartanák a menyegzőjüket.

A ruha, ami az egyik legfontosabb része az események. Mondhatni a hab a tortán. Itt nem tudunk mást mondani, mint hogy reméljük megtalálod az igazi ruhát, amit ha évek múltán is visszanézel (a divattól függetlenül) azt mondod, hogy nem bántad meg. Ha hidegebb lenne az idő válassz hozzáillő valami melegebb darabot is! Ne feledkezzünk meg a csipkés ruháról sem, amelyek a romantika jegyében lággyá teszik a megjelenésed.

Szezonális dekorációkat is használj, mint például sütőtök vagy száraz virágok. A színek mind álomszerűek lesznek, hiszen a sárga, vörös, barna és arany árnyalatok keverednek. Akár a koszorúslányaid is pompázhatnak az őszi színekben, hogy még inkább érezhetőbb legyen az évszak.

Az esküvői torta pedig lehet a rusztikus csupasz torta fazon, amely az erdőt idézi, semmi cicoma csak az őszinte megjelenés. Ugyanez vonatkozik az italokra és édességekre. A bronzos hatásra itt is figyelj!

A jól megválasztott helyszín sokat segíthet az álomesküvőd létrehozásában. Egy vidéki hangulatú menyegző örök emlék lesz neked is és a vendégeidnek is!

Ha egy igazán egyedülálló őszi esküvőt szeretnél, akkor gyere el kastélyunkba és hagyd, hogy elvarázsoljon a különleges hangulat!