Home / Esküvőszervezés / Tematikus esküvő? Ez a menő idén
Tematikus esküvő? Ez a menő idén

Tematikus esküvő? Ez a menő idén

szirakadmin szirakadmin október 5, 2016 Esküvőszervezés

A hagyományos esküvői keretek egyre inkább úgy tűnnek, hogy kiszorulnak és helyettük a tematikus eseményeket választják inkább a menyasszonyok. Már itthon is kezd meghonosodni ez a fajta gondolkozás, hogy témát adnak a menyegzőnek. Ha te is gondolkozol hasonlón, akkor érdemes tovább olvasnod, mert a 2016-os év legtrendibb témáit mutatjuk meg most neked!

Ha becsukod a szemedet mit látsz? Hogyan képzeled el a nagy napot? Természetesen az itthoni esküvői hagyományokról nem kell lemondanod! Ez csak azt jelenti, hogy az ifjú pár nem csak egy stílusban építik fel a kellékeket, hanem minden egyes részlet pontosan megtervezve épül rá egy témára. Ez lehet valami közös dolog, amit szerettek: hobbi, film, korszak stb. A lényeg, hogy mindkettőtöknek megfeleljen.

Ez nem csak nektek okoz majd örömet, hogy egy olyan esküvőtök lesz, amiről mindig is álmodtatok, hanem vendégeiteknek is igazi élményt nyújt majd a jövőre nézve, amit majd évek múltán is emlegetni fognak.

Nézzük melyek azok a tematikák, amik 2016-ban a leginkább felkapottabbak:

Vintage

Egy örök téma, ami szinte sosem megy ki a divatból. Az egyik legnépszerűbb stílus. Ha szeretnél letisztult és elegáns esküvőt, akkor mindenképpen ezt ajánljuk neked. Gondolj csak bele, hogy a kastély ódon falaival mennyire odaillő lesz, kiegészítik majd egymást. A metálos fények keveredése a gyöngyökkel igazán klasszikus és egyedi megoldás. Ne felejtsük el a színeket sem, hiszen a barna, vörös, bézs és fehér tökéletes összhangban állnak majd egymással. A régi kort idéző esküvőn tényleg egy kis időutazáson vehetsz részt.

Bohém

Nem kell megijedned a bohém stílus hallatán. A ruhákban visszaköszönhetnek egy szinten, de semmi túlzás. Csak halvány finom érintés és a színek sem harsányak, hanem visszafogott módon jellemzik a lazaságot, amely az eleganciával párosul. Ehhez a stílushoz mindenképpen kertben tartott esküvőt javaslunk. A rengeteg színes virág, szalag és üveg egy igazi álomvilágot hoz létre a nagy napodra.

Rose-Gold

Nemcsak ruhákban és kiegészítőkben ajánljuk. 2016 egyik legszebb színe. Az igazi tökéletes modern menyasszonyt testesíti meg. A fémes stílus nőies, a rózsa-arany egyveleg pedig egy különleges színkombináció. Főleg meleg bőrtónusú aráknak ajánljuk, hiszen egyfajta romantikus lágyságot fog sugározni magából. Nem kell mindenhol visszaköszönnie, elég csak a részletekre összpontosítani.

Tündérkert

A tavaszi és nyári időszak a legalkalmasabb egy kertben tartott esküvőhöz. Ilyenkor minden növény díszbe öltözik, mintha csak megtisztelne téged, azzal, hogy ezt az időszakot választottad ki életed egyik legboldogabb pillanatának. a lenyugvó naplementében kimondani a boldogító igent, nincs is annál szebb dolog, majd beköszönt az este és felgyulladnak a fények. Itt választhatsz gyertyákat vagy tündérfényeket, semmiképpen sem ajánljuk az erős fényeket, hiszen olyan bájos keretet ad a lagzinak. A természet lágy ölén kimondani azt a bizonyos 4 betűs szót felbecsülhetetlen. A dekorációkkal pedig szárnyalhatsz, hiszen igazi kis titkos kertet hozhatsz létre a virágokból álló kiegészítőkkel, amelyek felhasználása és dekorálása végtelen. A kastély kertje a tökéletes választás, hiszen a friss levegő és a nyugalom mindenkire hatással lesz.

Válassz bármilyen témájú esküvőt a lényeg, hogy jól érezd magad a tervezés közben. Figyelj a részletekre, kérd ki párod, édesanyád és barátaid véleményét, ha elbizonytalanodnál.

Gyere el Te is kastélyszállónkba, és tartsd nálunk esküvőd! További információkat honlapunkon kaphatsz!