Home / Esküvőszervezés / 8 last minute tipp, hogy minden rendben legyen a nagy napon
8 last minute tipp, hogy minden rendben legyen a nagy napon

8 last minute tipp, hogy minden rendben legyen a nagy napon

szirakadmin szirakadmin október 26, 2018 Esküvőszervezés

Igazi rémálom lehet az, amikor a Nagy Napon beüt a baj. Ilyenkor sokan leblokkolnak, hiszen ez egy olyan dolog lehet, amire senki sem számított és ha nem kezelik azonnal, akkor mint a dominó csak vonzza maga után a többi problémát. A mi segítségünkkel a felmerülő kríziseket nyugodtan fogod tudni kezelni és semmi sem fogja elrontani a napodat!

1. Nem érkeznek meg időben a vendégek

A meghívón előre megadtál egy időpontot, hogy ki mikorra érkezzen és hány órától kezdődik a ceremónia. Sajnos a közlekedés sokszor kiszámíthatatlan, gyakran pedig a GPS sem könnyíti meg a helyzetet, úgyhogy nézzük mi történik akkor, ha késnek. Először is nem szabad idegeskedned, hiszen a számodra legfontosabb személy (a vőlegényed) már ott van, kb. fél órát nyugodtan csúszhat az esküvő, csak gondolj arra, hogy minden rendben lesz és vegyél egy mély levegőt!

3. Elszakad a ruhád vagy a koszorúslányok ruhája

Nem kell kétségbeesni, tű mindig mindenhol van! Pár apró öltés és minden megoldódik. Ennél a pontnál sem szabad kiborulnod, és ez nem egy rossz jel, hanem egyszerűen ott épp nem volt elég jó a varrás, de ez hamar orvosolható!

4. Valaki túl sokat iszik

Nos, ez egy esküvőn nem újdonság, de ahelyett, hogy elkezdenél aggódni inkább kérj meg valakit, hogy segítsenek az illetőnek eljutni a szobájába, igyon egy pohár vizet és feküdjön le aludni. Nem kell hisztit csapni, hiszen ilyen apró kellemetlenség bárkivel előfordulhat, akár még az ifjú párral is. 😉

5. Elered az eső

Kinti esküvőt szerettél volna, de elered az eső és félsz, hogy minden dekorációdnak annyi? Sajnos ez előfordulhat, mert az időjárás elég szeszélyes és apró záporok előfordulhatnak. Erre a szállónkban adott a megoldás: sátrakkal állunk a rendelkezésre, de akár a díszterembe is van lehetőség átpakolni.

6. Elfogy valami az asztalról

Van úgy, hogy elszámoljuk magunkat és kevesebb étel készül vagy kevesebb ital áll a vendégek rendelkezésére. Ha ez mégis megtörténne, akkor a helyszínek többsége felkészült az ilyen helyzetekre, illetve előre is szoktak szólni, hogy ebből és abból talán több kellene.

7. Az asztaltársaság nem kedveli egymást

Gyakori baleset esküvőkön. Még a családoknál is előfordul, hogy megsértődnek egymásra, ezért a kommunikáció akadozik és nem érzik jól magukat. Tapasztalatunk szerint ez magától megoldódik, tehát ha azt hallanád valakitől, hogy ott valami probléma van, akkor ne foglalkozz vele, maximum sétálj oda és kérdezd meg, hogy minden rendben van-e. Ez a te napod, senki sem fogja neked azt mondani, hogy borzalmas az egész.

8. Rosszul sikerül a smink és a haj

Ha már sok fodrászatot és sminket kipróbáltál, hogy megtaláld a tökéletes megjelenést, de a nagy napon mégsem úgy alakul minden, ahogyan tervezted, akkor azt mindenképp jelezd a készítőnek. Illetve érdemes venned egy mély levegőt és átgondolni, hogy talán nem is a végeredménnyel van a baj, hanem csak annyi az egész, hogy izgulsz. Próbálj meg megnyugodni és kérd ki az anyukád vagy a koszorúslányok véleményét!

A krízisekre mindig van megoldás, nem kell azonnal a legrosszabbat feltételezni, mindenki segít neked, ha bármilyen probléma adódna, számíthatsz a koszorúslányokra és a családodra is! Ne felejtsd el, hogy ez a Te napod és semmi sem ronthatja el!

Gyere el Te is kastélyszállónkba és tartsd nálunk esküvőd!
További információkat honlapunkon kaphatsz!