Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák > Egészség, wellness > Felfrissülés a kastélyban, a novemberi hidegben
Felfrissülés a kastélyban, a novemberi hidegben

Felfrissülés a kastélyban, a novemberi hidegben

Mindenki számára eljön az a pillanat, amikor szüksége van megújulásra, ezért a felfrissülés a kastélyban bejegyzésünk erről fog szólni. Már olvasás alatt is mélységes nyugalom fog elárasztani!

November vége felé nehéz megtalálni azt a pontot, ami arra szolgál, hogy lelkileg és testileg is feltöltődj, hiszen közeledünk az év vége felé és a tartalékaink már fogytában vannak, plusz még karácsony előtt igencsak jólesik a pihenés.

A kérdés már csak az, hogy november vége felé, hol tudnál felfrissülni? Ebben mi segíthetünk!

Kastélyszállónkban található egy Wellness részleg, mely az elfáradt utazóknak nyújt pihenést és kényeztetést. A csendes-óceáni jellegének köszönhetően, elszakad a kastély ódon épületétől és berendezésétől így egy új világba kalauzol minket, ahol minden egyes kis mozzanat már megnyugtatólag hat. A borongós novemberben mindenkinek királyi és királynői kényeztetésben lehet része a testi és lelki felüdülést biztosító pezsgőfürdőbe, szaunában, a masszázs és a szépítő kezelések alatt. A Centrumban igény szerint lehet kérni masszázsfajtákat, amelyet egy profi masszőr végez, hogy a felgyülemlett feszültséget kimasszírozza izmainkból.

Bőröd szépségére is gondolva a tejfürdő igazán jó választás lehet, nem hiába döntött mellette Kleopátra is az ókori Egyiptomban. Célunk, hogy olyan harmóniába kerülj önmagaddal, amely az elkövetkezendő időszak kihívásaira felkészít.

A hideg napokat legyőzni nem egyszerű, ezért bizony, minden nap meg kell küzdeni az állandó kedvetlenséggel, lehangoltsággal. Mi azt javasoljuk, hogy próbáld meg élvezni a tél előnyeit. A lehullott falevelek lágy nesze, a hideg friss levegő, amely által teljesen megtisztulsz főleg egy vidéki birtokon. A kastélyszálló parkjában nagyokat sétálhatsz, és ha úgy tartja kedved még egy padra is lehuppanhatsz egy meleg pléddel. Itt aztán elmélkedhetsz és akár a jövő évedet is megtervezheted.

Ha a családoddal szeretnél egy hétvégét eltölteni, akkor sem kell lemondani a közös programokról! Felénk rengeteg kirándulási lehetőség van, itt aztán barangolhattok kedvetekre.
Egy hosszú nap után pedig nincs is jobb egy finom vacsoránál, amely megkoronázza a napot. Gyertyafényes, kellemes hangulatú vacsora, ahol végre nyugodtan beszélgethettek és nem kell foglalkozni az egyéb napi stresszes dolgokkal. Lehetőséged lesz jobban átlátni az elkövetkezendő időszak nehézségeit és felkészültebb leszel minden eshetőségre.

Gyere el és pihenj nálunk egy hétvégét, lépj ki a mókuskerékből!

Gyere el Te is kastélyszállónkba, és pihend ki a fáradalmakat! További információkat a szolgáltatások menüpontunkban megtalálsz!