×

Sütik kezelése

Konferencia helyszín

Ideális konferencia helyszín a rendezvényed számára!

A Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák nevéhez méltóan igényes, egyedi szolgáltatásokkal rendelkezik. A név garanciát jelent a minőségi céges rendezvények lebonyolításában, legyen szó konferenciákról vagy kisebb eseményekről. Számunkra az egyik legfontosabb cél, hogy mindenki jól érezze magát.

Konferencia - helyszín

Miért válassz minket?

A kiváló helyszínt nehéz megtalálni a konferenciák, tanácskozások, értekezletek, fogadások, tréningek, bálok, bemutatók, kiállítások és egyéb üzleti jellegű összejövetelek megtartására. Szállónk már több neves eseménynek adott otthont az elmúlt évek során, hiszen képes az igényeidhez igazodni, számunkra fontos a sikerességed. A termek berendezését az általad megálmodott témához tudjuk illeszteni, a hely atmoszférája pedig hozzájárul a megfelelő hangulat kialakításához! Biztosítjuk a bútorokat, azokat a felszereléseket, amelyekre szükséged van, de a bekészítéseket és a főétkezéseket is ránk bízhatod.

Egy jó konferenciához szükséged van:

  • megfelelő helyszínre
  • modern technikai eszközökre
  • bekészítésre
  • szállásra
  • magával ragadó környezetre
  • szervezésre
  • jó előadókra

A jó előadók kivételével mi mindenben tudunk neked segíteni, amire csak szükséged lehet! Számunkra fontos konferenciád sikeressége!

Konferencia - helyszín

Bízd ránk magad!

A termeink berendezése, illeszkedik az adott témához, amit megálmodtál. A helyszíni szervezésben is számíthatsz ránk, így több időd jut a vendégeidre, mi pedig a háttérmunka minden apró részletét ellátjuk.

Leírásunkban megtekintheted, hogy hány fő fér el a különböző termekben:

Terem megnevezése Terület U-alakos elrendezés Széksoros elrendezés Természetes fény Közvetlen kertkapcsolat
Díszterem 100 m2 55 100 x
Szalon 42 m2 20 35 x
Kistárgyaló 42 m2 20 35 x
Könyvtár 26 m2 10 20 x
Galéria 45 m2 20 40
Pinceborozó 35 m2 25 40 x x
Éttermi különterem 56 m2 30 40 x x
Étterem 60 m2 56 80
Kastély Csárda 48 m2 20 30

Konferencia - helyszín

Elérhetőség

Nagy létszámú konferencia esetén az autók elhelyezése sem okoz gondot, hiszen minden egyes járműnek jut hely a kastélyszálló előtti parkolóban.

Catering

A konferencia napján bizony nem jó éhesen gondolkodni. Előzetes egyeztetés alapján gondoskodunk a vendégek jóllakottságáról! Konyhánk híres ételeiről, mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Természetesen a bekészítés sem maradhat el, különféle lehetőségekkel várunk benneteket!

Célunk, hogy vendégeink felejthetetlen élményekkel gazdagodva, energiával feltöltve térjenek haza! Ezért figyelünk arra, hogy semmiben ne szenvedjenek hiányt, hiszen a jó közérzethez ez elengedhetetlen, főleg ha egy konferenciáról van szó, ami nagy odafigyelést igényel. Kiegészítő programokkal igyekszünk a résztvevők szórakozását biztosítani.


Ha szeretnél bővebb tájékoztatást kapni, akkor írj nekünk és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!

Peregi Dóra
Sales Director
+36 30 172 13 24
dora.peregi@kastelyszirak.hu

Csapat fejlődés folyamata, és a csapatépítés szerepe egyes fázisokban!

A folyamat, hogy egy csoportból csapattá váljanak munkatársaink és végigmenjenek a csapatfejlődés fázisain, kialakuljon egy összhang, csapatépítők segítségével felgyorsítható, hatékonyabbá tehető. Ismerkedési játékok segítik egymás megismerését, szerepjátékok teszik lehetővé a tapasztalati tanulást, konfliktus kezelést igénylő események a megegyezések megkötését segíthetik elő, továbbá a rossz munkahelyi hangulaton is változtathat, ha megteremti a csapatépítő által azt a bizalmi légkört, ahol nyíltan lehet fejlődni. 

Tovább