Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák > Hobbi és sport > Mit lehet tenni, ha a pihenés időszaka alatt rossz az idő?
Mit lehet tenni, ha a pihenés időszaka alatt rossz az idő?

Mit lehet tenni, ha a pihenés időszaka alatt rossz az idő?

Sajnos a téli időszak alatt rettentően hideg van, ezért felvetődik a kérdés, hogy mit lehet tenni, ha a pihenőidő alatt rossz az idő? Persze ez elsőre arra késztethet, hogy otthon maradj, de ennek nem kell így lennie!

Nem kell, hogy a hideg miatt otthon maradj! Mozdulj és szakadj ki a megszokott környezetedből! Nézzük ezekhez a tippjeinket!

Mozogj a friss levegőn

Bár az időjárás hűvös, nem kell beburkolóznod, hiszen rengeteg lehetőség van. Korábbi bejegyzésünkben összeszedtük azokat a helyeket, amelyeket bármikor megtekinthetsz. Annyit kell tenned, hogy melegen öltözöl! Szerencsére rengeteg meleg ruhadarab található, amely pontosan ezekre az időszakokra lett megtervezve. Ha még több helyet szeretnél, akkor nézd meg a régebbi nógrádi talpalávaló című írásainkat és biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a számodra fontos helyszíneket, amiket biztosan örömmel látogatsz majd meg.

Wellness

A kastélyszállóhoz tartozik egy külön a felfrissüléshez tartozó rész a Sonya Wellness Health & Beauty részleg, ahol pár nap alatt azt érezheted, hogy újjászületsz. Itt lehetőséged lesz (előzetes egyeztetés után) masszázsokra, amelyek ellazítanak és kiűzik belőled a mindennapi stresszt, ami megmételyezi a mindennapjaidat. Ez nem csak testi, de lelki felfrissülés is! Emellett a hölgyeknek még arckezeléseket is ajánlunk!

A család apraja nagyja jól érezheti magát a részlegünkön! A relaxációhoz választhatod a megszokott formákat, mint a pezsgőfürdő és az ellenáramoltató medence. A külön kialakított pihenőrészben, pedig két masszázs között (amelyek közül szabadon választhatsz) beszélgethetsz családtagjaiddal vagy egyszerűen csak élvezheted a nyugalmat, a csendet. A hölgyeknek kozmetikai kezelésekkel is kedveskedhetünk. Ezen igényt kérjük előre jelezni, hogy minden időben rendelkezésedre álljon!

Játssz a családdal vagy barátaiddal

A másik megoldás a hűvös idő ellen a játékterem, ahol kicsik és nagyok megtalálnak minden olyan elfoglaltságot, amely a szürke napokba vidámságot csempész. Végre mindenki szórakozhat és egy kis időt együtt tölthet a család, hiszen gyakran otthon, amikor mindenki együtt lakik nem jut közös programokra idő. Két különálló rész található a pincéből átalakított játékteremben. Az egyik a tekepálya, a másik pedig, ahol a különböző játékeszközök, gépek vannak. A biliárd mellett megtalálható a darts, a tájfun asztal és az asztali foci és ha mindez nem lenne elég, egy igazi retro zenegép gondoskodik a hangulatról.

A felajánlott ötletekből reméljük mindenki megtalálja a maga számára a legjobb elfoglaltságot!

Gyere el Te is kastélyszállónkba, és töltsd aktívan pihenésed! További információkat honlapunkon kaphatsz vagy látogass el Facebook oldalunkra!