ajándék

A legszebb ajándék

Hamarosan itt a Karácsony, te tudod már, hogy mit fogsz ajándékozni a szeretteidnek? Ha a válaszod az, hogy nem, mi tudunk egy jó megoldást!

A tökéletes ajándék

A karácsonyi ünnepek után jól esik pár napra elvonulni a világ elől, hiszen nagyon nagy rohanásban lehet részed. Az évek alatt biztosan te is eltervezed, hogy most másként lesz, de sajnos ez egy visszatérő probléma. A három nap után bizony jól esik a pihenés, hiszen pár nap és itt az Újév.

Az egyik legnagyobb ajándék családodnak, ha elviszed őket egy közös kikapcsolódásra, ahol mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló programot. Három éjszaka egy különleges kastély falai között! Nem is kell ennél több. A vidéki levegő feltölt energiával és újult erővel vághatsz neki a januárnak.

Ismered a mondást miszerint az újév első napja kihatással lesz az egész évedre? Azt kell, hogy mondjuk, ez sajnos így van! Nem csak az este, de a másnap is meghatározó! Ezért olyan programokkal készültünk, amelyek az éjjel vidámságot hoznak és a másnap is felejthetetlen a bőséges reggelivel!

A hagyományos szilveszteri ételek mellett részt vehetsz pálinkatúrán, gyertyafényes vacsorán. Szilveszter napján pezsgőt készítünk szobátokba az est folyamán pedig Szécsi Pál emlékestet Gergely Róbert közreműködésével.

A nálunk töltött idő alatt a Sonya Health Beauty & Wellness részleget korlátlanul használhatjátok, hogy relaxálhassatok. Ezenfelül, pedig lehetőségetek van a teniszpálya, szabadtéri sakk és lengőteke birtokbavételébe. A gyerekeknek a játszószoba használata igazi élmény lesz! Rengeteg játékkal várjuk őket.
A legszebb ajándék, ha szeretteid is látják, hogy szívesen töltenél velük egy hosszú hétvégét egy különleges helyen távol a nagyvárostól és végre együtt ünnepelhettek.

Ha szeretnél további információkat a Szilveszteri csomagunkról, akkor látogass el oldalunkra, ahol bővebb információval szolgálhatunk. Bármilyen kérdés felmerülése esetén pedig írj nekünk és mi minden kérdésedre válaszolunk!

Hozzászólások