Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák > Esküvőszervezés > Téli esküvő? Naná! – Így melegítsük fel a szíveket a hidegben
Téli esküvő? Naná! – Így melegítsük fel a szíveket a hidegben

Téli esküvő? Naná! – Így melegítsük fel a szíveket a hidegben

szirakadmin szirakadmin november 17, 2017 Esküvőszervezés

Sokan ódzkodnak a téli esküvő megtartásától, hiszen a trendek a tavaszi-nyári lagziknak kedveznek, holott szerény véleményünk szerint a hófödte tájnál nincs varázslatosabb. Amennyiben az öltözködési tippjeinket tartalmazó bejegyzést már elolvastad, ezt se hagyd ki, hiszen adunk pár ötletet a dekorációt illetően is!

Amennyiben van kinti helyszín, vagy minimális esély arra, hogy valaki fázzon, akkor a vendégfogadás területére érdemes kitenni néhány pokrócot vagy meleg vállkendőt, nehogy valaki a lagzi alatt betegedjen meg. Nem túl olcsó, de nagyon szép ajándék is lehet a násznép számára, ha a téli menyegzőn egy-egy takaró a kísérő ajándék. Az alábbi képen külön kiemelnénk a míves táblát, a betűtípust és a virágokat is. Csodálatos! 

Az esküvői ruha után talán a második legfontosabb elem, a csokor. Ha már tél van, miért ne nyúlnánk szálas virág helyett az ilyenkor jellemző növényekhez, termésekhez. Legyen akár fenyőág, vagy egy ilyen mutatós tobozból készült remekmű, biztos mindenki szájtátva fogja figyelni a bevállalós választást.

Ki ne felejtsük a tortát, hiszen ezt is bátran lehet az évszakhoz igazítani, mind ízben, mind külcsínben! Mit szól például ehhez a tökéletes darabhoz, amin valódi fa és toboz díszek tündökölnek. Bár mi személy szerint ezeket inkább marcipánból készítenénk el, de persze ízlések és pofonok.

Végül de nem utolsó sorban maga a terem dekorálását sem hagyhatjuk ki. Törekedjünk arra, hogy átadjuk az évszak hangulatát, ezért használjunk sok fehéret, égősorokat, csillagszórót és hatalmas gyertyákat. Amennyiben van lehetőség a természetes fény beengedésére, használjuk ki azt is, sötétedéskor pedig kigyúlhatnak a mesterséges fények.

Nos, reméljük, hogy sikerült adnunk pár hasznos ötletet, de legalább a képek szépségében gyönyörködött. Ha elnyerte tetszését a bejegyzés, kérjük ossza meg ismerőseivel is!

Érdekelné a kastély, mint lehetséges helyszín?
Jöjjön el körülnézni!