Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák > Esküvőszervezés > Öltözködési tippek téli esküvőhöz – Csinosan a zimankóban
Öltözködési tippek téli esküvőhöz – Csinosan a zimankóban

Öltözködési tippek téli esküvőhöz – Csinosan a zimankóban

szirakadmin szirakadmin november 17, 2017 Esküvőszervezés

Meleg időben sem könnyű csinosnak lenni, hiszen akkor a testre ragadó ruhával, kibontott haj alatt gyöngyöző izzadságcseppekkel kell küzdeni, viszont télen a libabőr és a megfázás van terítéken, pedig egyáltalán nem lehetetlen megtalálni a tökéletes esküvői ruhát ilyenkor sem! Segítünk!

Nyári esküvőkön a legtöbben igyekeznek légies, könnyű anyagból készült ruhát választani, a téli menyegzők viszont az igazi királynőknek valók. Jöhetnek a dús csipkék, abroncsos ruhák, a bársony és szőrme rátétek. Utóbbi persze szigorúan mű kivitelben, nehogy az állatkákkal áldozzunk a divat oltárán.

Persze nem csak a menyasszonyokra kell gondolni, hiszen a vőlegények is fázhatnak, de egy ötrészes öltönyben valószínűleg nem lesz gond, a kinti fotózáshoz pedig egy elegáns szövetkabátot is bevethetünk.

Színek tekintetében érdemes a föld színeket és természetesen a fehéret alkalmazni, de például a csokroknál használhatjuk a klasszikus, karácsonyra emlékeztető árnyalatokat is, nagyon kellemes látvány lesz.

Amennyiben van olyan szerencsés a helyzet, és hó is esik (Szirákon egyébként fekvéséből adódóan ez nagyon gyakori), akkor a kültéri fotózáson mindenképp figyelmet kell szentelni arra, hogy a menyasszonyi ruha ne vesszen bele a tájba, de a fotós ezzel biztosan tisztában van.

Egy a lényeg, a téli esküvők csodaszépek, nem szabad, hogy a hűvös idő elriasszon bárkit is! Lehetünk egyszerre gyönyörűek és meg sem kell majd fagyni. Amennyiben igazi királynős esküvőre vágyunk, válasszunk téli időpontot!

Érdekelné a kastély, mint lehetséges helyszín?
Jöjjön el körülnézni!