Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák > Egészség, wellness > Tavaszi fáradtság? Ugyan! Wellness a testnek és a léleknek
Tavaszi fáradtság? Ugyan! Wellness a testnek és a léleknek

Tavaszi fáradtság? Ugyan! Wellness a testnek és a léleknek

A tavaszi fáradtság fogalmát valószínűleg neked sem kell bemutatnunk. A téli időszak megviseli a szervezetet, ilyenkor kimerültebbnek érezheted magad mindenféle különös ok nélkül is, de van megoldás. Mi segíthet? A wellness! Máris mutatjuk, hogy hogyan és miért.

Manapság a wellness fogalma nagyon népszerű, ám valódi jelentését jóval kevesebben ismerik. Sokan a szó hallatán valamiféle könnyed szórakozásra, vagy csupán egy kellemesen eltöltött, kényeztető hétvégére gondolnak, ám ennél többről van szó.

Untitled design (17)

Értelmezhetősége meglehetősen összetett, leginkább a testi-lelki jóléttel lehetne körülírni.  Központjában a test és a lélek harmóniája, a kiegyensúlyozottság, a magabiztosság, és a pozitív közérzet áll. Ahhoz, hogy ezt te is átéld, minden lehetőséged adott. Különböző technikák és relaxációs gyakorlatok teszik lehetővé, hogy tested és elméd egyszerre fejleszd, ápold, így megteremtve az összhangot.

A mindenki számára jól ismert távol-keleti relaxációs és önfejlesztő módszerek, mint például a tai chi illetve a jóga is összefüggésbe hozható a wellnessel, de ugyanez mondható el a különböző masszázs technikákról vagy a szauna szeánszokról is. Ezek ugyanis segítenek nekünk, hogy felfedezzük, s örömünket leljük saját testünkben, és a stresszes időszakokat könnyedén átvészeljük.

Kedvet kaptál? Nézz szét a csomagajánlataink között és űzd el a tavaszi fáradtságot!

Címkék