Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák > Esküvőszervezés > Öt tipp, hogy a legjobbat hozzátok ki a nászútból
Öt tipp, hogy a legjobbat hozzátok ki a nászútból

Öt tipp, hogy a legjobbat hozzátok ki a nászútból

szirakadmin szirakadmin november 3, 2016 Esküvőszervezés

A tökéletes nászút mindig egy nagy álom, azonban mindig előfordulnak bökkenők. Ezeket a soron következő öt tippünkkel kiküszöbölheted, hogy semmi se álljon a boldogságotok útjába.

Az igen kimondása után mondhatni már azonnal elkezdődik a nászutatok, hiszen attól a pillanattól kezdve már hivatalosan is együtt meneteletek a közös életetek útján!

1.Találjátok meg a számotokra leginkább tökéletes helyszínt

Sokszor a nászút kiválasztása is nehézséget okozhat, hiszen mindkettőtöknek más lehet az álomcél. A békesség érdekében, azonban ésszerű közös nevezőre jutnotok. Gyűjtsetek mindketten különböző úti célokat, amelyek esetleg szóba kerülhetnek, majd üljetek le együtt és beszéljétek meg, hogy mi az ami tetszik, mi az ami nem. Ha találtok közös pontokat, az már fél siker, hiszen akkor csak abból a pár darabból kell választanotok, ha viszont nem találtok, akkor érdemes 5-5 helyet leírni, amelyből majd megszületik a győztes.
A közös döntéshozatal nagyon fontos, hiszen házasságotok során is naponta fogtok találkozni nehéz kérdésekkel.

2. Ne hagyjátok, hogy befolyásoljanak benneteket

Sokszor az ember azt veheti észre, hogy a családja vagy barátai megpróbálnak beleszólni az egyes helyzetekbe. Ne hagyjátok! Tanácsokat ugyan meghallgathattok, de ne hatalmasodjanak el rajtatok a bírálók, hiszen tudjuk, hogy vannak emberek, akik mindig többet tudnak a másiknál.
A nászút a ti kettőtök dolga, menjetek oda, ahova ti szeretnétek és csináljátok azt, amelyik program megtetszik.

3. A veszekedésnek nincs helye a nászúton

Ha a legelső pontot nem sikerült volna kiküszöbölni harag mentesen, akkor ez bizony kihatással lehet az utazásotokra. Ne hagyd, hogy ne maradjon tüske a szívedben, hanem engedd el. Gondolj arra, hogy talán a sors is így akarta, hogy az adott helyre menjetek. Ez egy gyönyörű kezdet, ne hagyjátok, hogy bármi is elrontsa a kedveteket.

4. Érdemes-e spórolni

Miután megvan a cél, felvetődik a kérdés, hogy vajon a belefér-e a keretbe? Sokan az esküvőre helyezik a hangsúlyt és beérik kisebb nyaralással. Mielőtt, nekivágnátok az esküvő megtervezésének beszéljétek át, hogy mi az amit tényleg szeretnétek. Ha nagy esküvőről álmodtatok, akkor úgy kell viszonyulni a pénzhez is.

5.Tényleg kötelező?

A nászút nem kötelező, sőt szabadon választott. Nincs kőbe vésve, hogy el kell mennetek. Ha nem szeretnétek vagy éppen nem úgy hozza a sors, akkor sem kell csüggedni, hiszen az elkövetkezendő évek alatt bármikor pótolhattok és ne felejtsük el a nyaralásokat sem.

A nászút sokak életében fontos mérföldkő, ezért ott is törekednek arra, hogy minden tökéletes legyen. De megsúgjuk, hogy nem ezen múlik a boldogság. Tehát, ha az oda úton sokat kell várni a repülőre vagy éppen baj van a szobával, nevessetek rajta és ne hagyjátok, hogy apróságok tönkretegyék a közös kikapcsolódásotokat!

Ha egy igazán különleges esküvőt szeretnél, akkor gyere el kastélyunkba a nyílt napra és hagyd, hogy elvarázsoljon a vidéki hangulat!