×

Sütik kezelése

Esküvői nyílt nap

Esküvői nyílt nap dátuma: 2018. február 24.

esküvői nyílt nap

Kedves Menyasszony!

Megtaláltad életed szerelmét és hamarosan a Nagy Nap előtt álltok, de bizony még rengeteg feladat áll előttetek. Csodálatos időszak ez, ami viszont még akkor is rejt kihívásokat, ha kislánykorod óta tervezgeted: a tökéletes esküvői helyszín megtalálása, az esküvő stílusának megtervezése és még számos dolog, amiben valószínűleg szükséged van szakértők segítségére.

Szeretettel meghívunk Téged az esküvői nyílt napunkra a Teleki-Degenfeld Kastélyszállóba, ahol olyan hasznos tanácsokat és ötleteket láthatsz-hallhatsz, amelyek még varázslatosabbá tehetik a Nagy Napot.

Időpont: 2018. február 24. szombat – 10:00

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Tartalmas nappal készülünk, ahol mindent megtudhatsz a sikeres esküvőszervezésről.

Untitled design (15)

A nap programja:

  • Welcome drink
  • Ceremóniamester bemutatkozása
  • Helyszínbejárás, a kastély bemutatása
  • Polgári és egyházi szertartások megtartására alkalmas helyszínek megtekintése
  • Menü kóstoló
  • Dekoráció bemutató
  • Fotós és videós bemutató
  • Esküvői ruha stílustanácsadás
  • Frizura és sminktippek
  • Zenekari bemutató

Ha Te is vágysz a tökéletes esküvőre, ahol hercegnőnek érezheted magad, akkor mindenképp gyere el, hiszen az esküvői nyílt napot Neked rendezzük! Ismerd meg a kastély helyszín előnyeit, képzeld el, ahogy akár a szabad ég alatt mondjátok ki a boldogító igent, és lehetőség van akár szűk körű szertartásra, akár hetedhét országra szóló lagzira.

Azoknak a résztvevőknek, akik a nyílt napon lefoglalják esküvőjük időpontját, 10% kedvezményt biztosítunk.

esküvői nyílt nap

A minden részletet érintő döntés nehéz, hiszen az esküvőd az életed egyik legszebb napja. Hozd el a Párodat, Édesanyádat vagy barátnőidet, hogy segítsenek a választásban és átéljék veled a szervezés izgalmát!

*A welcome drink és a menü kóstoló az ifjú pár számára ingyenes, amennyiben további hozzátartozók is szeretnének fogyasztani, kérjük jelezzétek és kollégáink tájékoztatnak a felmerülő költségről.


Gyere el a nyílt napunkra és könnyebb lesz a választás az esküvői helyszín, fotózás, menü és program tekintetében egyaránt!

Esküvői teríték.

Hogy legyen tökéletes a lakodalmi lakoma?! – II. rész

További étel és italtippek a nagy mulatságra, amelyek megfogadása jó pár forintot megmenthet a gerle párnak. Egy kezdődő amerikai szokás elterjesztésével, akál 5-10 tálnyi ételt is megspórolhatunk a mindenkori lagzin.

Tovább
Esküvői teríték.

Hogy legyen tökéletes a lakodalmi lakoma ?! – I. rész

Sokan a hajukat tépik az esküvő végösszegének láttán, ezért célszerű, ha a lakodalmon tudunk egy minimálisat spórolni. Azt szedtük össze az alábbi blogban, hogy hogyan lehet tökéletes gasztronómiai, mégis pénztárcát kímélő élmény a lakodalom.

Tovább
Menyasszony, kezén gyűrűvel.

Tippek, hogy a tökéletes jegygyűrűre essen a választás – II. rész

Folytatódik a lényegi kérdések egy csokorba gyűjtése, amelyekre mindenképpen figyelni kell a jegygyűrűk megvásárlásakor. A vásárlás még így sem egy egyszerű feladat, de igyekszünk megkönnyíteni.

Tovább