×

Sütik kezelése

Esküvői nyílt nap

Esküvői nyílt nap dátuma: 2018. február 24.

esküvői nyílt nap

Kedves Menyasszony!

Megtaláltad életed szerelmét és hamarosan a Nagy Nap előtt álltok, de bizony még rengeteg feladat áll előttetek. Csodálatos időszak ez, ami viszont még akkor is rejt kihívásokat, ha kislánykorod óta tervezgeted: a tökéletes esküvői helyszín megtalálása, az esküvő stílusának megtervezése és még számos dolog, amiben valószínűleg szükséged van szakértők segítségére.

Szeretettel meghívunk Téged az esküvői nyílt napunkra a Teleki-Degenfeld Kastélyszállóba, ahol olyan hasznos tanácsokat és ötleteket láthatsz-hallhatsz, amelyek még varázslatosabbá tehetik a Nagy Napot.

Időpont: 2018. február 24. szombat – 10:00

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Tartalmas nappal készülünk, ahol mindent megtudhatsz a sikeres esküvőszervezésről.

Untitled design (15)

A nap programja:

  • Welcome drink
  • Ceremóniamester bemutatkozása
  • Helyszínbejárás, a kastély bemutatása
  • Polgári és egyházi szertartások megtartására alkalmas helyszínek megtekintése
  • Menü kóstoló
  • Dekoráció bemutató
  • Fotós és videós bemutató
  • Esküvői ruha stílustanácsadás
  • Frizura és sminktippek
  • Zenekari bemutató

Ha Te is vágysz a tökéletes esküvőre, ahol hercegnőnek érezheted magad, akkor mindenképp gyere el, hiszen az esküvői nyílt napot Neked rendezzük! Ismerd meg a kastély helyszín előnyeit, képzeld el, ahogy akár a szabad ég alatt mondjátok ki a boldogító igent, és lehetőség van akár szűk körű szertartásra, akár hetedhét országra szóló lagzira.

Azoknak a résztvevőknek, akik a nyílt napon lefoglalják esküvőjük időpontját, 10% kedvezményt biztosítunk.

esküvői nyílt nap

A minden részletet érintő döntés nehéz, hiszen az esküvőd az életed egyik legszebb napja. Hozd el a Párodat, Édesanyádat vagy barátnőidet, hogy segítsenek a választásban és átéljék veled a szervezés izgalmát!

*A welcome drink és a menü kóstoló az ifjú pár számára ingyenes, amennyiben további hozzátartozók is szeretnének fogyasztani, kérjük jelezzétek és kollégáink tájékoztatnak a felmerülő költségről.


Gyere el a nyílt napunkra és könnyebb lesz a választás az esküvői helyszín, fotózás, menü és program tekintetében egyaránt!

Ezért imádjuk az őszi esküvőket! Az Ön álma is valóra válhat!

Az őszi esküvők varázslatos hangulatát senki sem felejti el, annyira különlegesek. A természet csodálatos, nincs már kánikula, ezt pedig dekorációs szinten és a ruhát illetően is ki lehet használni. Adunk néhány tippet!

Tovább
Egy merengő pár.

10 jel, hogy ő az igazi nő – II. rész

A blogposzt-párunk második részében ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Uraim, szögeljék be az ajtót, ha párjukra ismernek a blogposztban felsoroltak alapján!

Tovább
Boldog pár, egy hegytetőn.

10 jel, hogy Ő az igazi – I. rész

Egy élet is kevés hozzá, hogy megtaláljuk az egyet, de egy szempillantás is elég, hogy elveszítsük. Összeszedtünk pár tippet a frfiaknak arra, hogy mik a jelei annak a párkapcsolatnak, amelyek örökké tarthatnak!

Tovább