×

Sütik kezelése

Esküvői nyílt nap

Esküvői nyílt nap dátuma: 2018. február 24.

esküvői nyílt nap

Kedves Menyasszony!

Megtaláltad életed szerelmét és hamarosan a Nagy Nap előtt álltok, de bizony még rengeteg feladat áll előttetek. Csodálatos időszak ez, ami viszont még akkor is rejt kihívásokat, ha kislánykorod óta tervezgeted: a tökéletes esküvői helyszín megtalálása, az esküvő stílusának megtervezése és még számos dolog, amiben valószínűleg szükséged van szakértők segítségére.

Szeretettel meghívunk Téged az esküvői nyílt napunkra a Teleki-Degenfeld Kastélyszállóba, ahol olyan hasznos tanácsokat és ötleteket láthatsz-hallhatsz, amelyek még varázslatosabbá tehetik a Nagy Napot.

Időpont: 2018. február 24. szombat – 10:00

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Tartalmas nappal készülünk, ahol mindent megtudhatsz a sikeres esküvőszervezésről.

Untitled design (15)

A nap programja:

  • Welcome drink
  • Ceremóniamester bemutatkozása
  • Helyszínbejárás, a kastély bemutatása
  • Polgári és egyházi szertartások megtartására alkalmas helyszínek megtekintése
  • Menü kóstoló
  • Dekoráció bemutató
  • Fotós és videós bemutató
  • Esküvői ruha stílustanácsadás
  • Frizura és sminktippek
  • Zenekari bemutató

Ha Te is vágysz a tökéletes esküvőre, ahol hercegnőnek érezheted magad, akkor mindenképp gyere el, hiszen az esküvői nyílt napot Neked rendezzük! Ismerd meg a kastély helyszín előnyeit, képzeld el, ahogy akár a szabad ég alatt mondjátok ki a boldogító igent, és lehetőség van akár szűk körű szertartásra, akár hetedhét országra szóló lagzira.

Azoknak a résztvevőknek, akik a nyílt napon lefoglalják esküvőjük időpontját, 10% kedvezményt biztosítunk.

esküvői nyílt nap

A minden részletet érintő döntés nehéz, hiszen az esküvőd az életed egyik legszebb napja. Hozd el a Párodat, Édesanyádat vagy barátnőidet, hogy segítsenek a választásban és átéljék veled a szervezés izgalmát!

*A welcome drink és a menü kóstoló az ifjú pár számára ingyenes, amennyiben további hozzátartozók is szeretnének fogyasztani, kérjük jelezzétek és kollégáink tájékoztatnak a felmerülő költségről.


Gyere el a nyílt napunkra és könnyebb lesz a választás az esküvői helyszín, fotózás, menü és program tekintetében egyaránt!

* kötelező kitöltési mező

Esküvői főasztal.

Az ültetés etikettje

Családi viszályok, legjobb uncsitesők, idősek tanácsa, bulipatkányok. Ahány társaság, annyi asztal létezik egy esküvőn. A mai blogposztban az ülésrendet és az “asztal-dolgokat” boncolgatjuk.

Tovább
Drága esküvő - illusztráció.

A világ legdrágább esküvői

Egy kis bulvár gyanát összeszedünk pár esküvőt, amelyen alaposan megrázták a pénzfát a szervezők. Világsztárok boldogító igenjei, amelyek nem 2 forintba kerültek.

Tovább
A várva várt nap.

A tökéletes esküvői felkészülés

Az embernek alapjáraton is meggyűlik a baja a sok határidővel, pláne akkor, ha áll körülötte a fejetlenség. Esküvői kisokosunkból kiderül, hogyan lehet okosan sáfárkodni az idővel, ha nyakunkon a nagy nap.

Tovább