Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák > Természet és látnivalók > Kiruccanás a kisgyerekkel? Te azt mondod: Na persze! Mi azt, hogy: Naná!
Kiruccanás a kisgyerekkel? Te azt mondod: Na persze! Mi azt, hogy: Naná!

Kiruccanás a kisgyerekkel? Te azt mondod: Na persze! Mi azt, hogy: Naná!

Fiatal szülőként komoly tervezést jelent egy rövidebb kiruccanás is. Ugyanakkor nem kell lemondani az élményekről a kissé több szervezést igénylő élethelyzet miatt sem. Sőt nagyon nem! A szakértők szerint babával vagy kisgyerekkel nyaralni ugyanis magának a kicsinek is hasznos, mert bár lehet sok mindenre nem emlékeznek majd, személyiségük megfelelő fejlődéséhez elengedhetetlenek már pici korban a pozitívan intenzív ingerek, élmények. De sokszor nehéz család-barát szálláshelyet találni, ahol a szülők és a gyerekek is kényelmesen érzik magukat.

A Sziráki Kastély a kastélyszálló megalapításának első percétől elkötelezett híve a nyugodt, család-barát szálláshely biztosításának, ahol az egész család meghitt körülmények között pihenhet. Büszkék vagyunk rá, hogy ezt már a családok is így gondolják és vannak időszakok, amikor sok picike futkározik a kastély előkertjében. Egy fiatal szülőpár életében ezek az élmények a legfontosabbak és sokan – érthető módon – nem szeretnék csemetéjüket otthon hagyni, de nem ritkán, a kevésbé gyerek barát helyeken sok kellemetlenséggel találkoznak. Ésszerű keretek között a családok egyéni kéréseit is készséggel teljesítjük és nagy hangsúlyt fektetünk a tisztaságra, hogy a gyerekek, vagy kisbabák a legmegfelelőbb környezetben pihenhessenek.

A Sziráki Kastély számos szolgáltatása mellett például külön baba/gyerekszobát is üzemeltet, ahol megszámlálhatatlan játék, mesekönyv várja a legkisebbeket. A szobához kérésre szakember is érkezik, aki foglalkozik és vigyáz a kicsikre. Ez egy óriási kincs a szülőknek ha el szeretnének menni kettesben sétálni, vagy vacsorázni egyet.

A  gyerekszobában a nagyobb gyerekek is jól érezhetik magukat, mert olyan játékokkal raktuk tele a szobát, hogy minden korosztály találhasson magának megfelelőt. Mobil ágyak, járókák is kérhetőek limitált számban, illetve éttermünkben etetőszék is van. A nagyobb gyerekekkel már a Kastély szolgáltatásainak részéül szolgáló csapatjátékok, (teke, tenisz, billiard,darts, lovaglás, asztalitenisz, szabadtéri sakk) is könnyen játszhatóak, amik igazi maradandó családi élményeket nyújtanak! A hozzánk érkező családok meghittséget, törődést, tiszta igényes környezetet, és  tapintatosságot kaphatnak tőlünk, mert számunkra fontos az, hogy újra viszontláthassuk őket és kicsit a második otthonnak is érezzék a helyet, ahová kikapcsolódni járnak.

A Sziráki Kastély bababszobája

Jól tudjuk, hogy nem tudunk minden igénynek megfelelni és nem is szeretnénk, de abban segíthetünk, hogy egy édesanyának gondtalanabb napokat szerezzünk, vagy hogy sok mosolygó családot láthassunk magunk körül. Az, hogy szolgáltatásainkkal és az ideális pihenő környezettel képesek lehetünk elhessegetni azt a gondolatot, hogy kisgyerekkel üdülni nehéz, nekünk már nagy sikerélmény. A visszajáró családok mindig nagy örömmel nosztalgiáznak a személyzettel az előző nálunk töltött szezon emlékeiről: Ez a bizalom nekünk a legnagyobb érték.

És bár számos esemény, esküvő és konferencia zajlik a Kastélyban, eddig még nem éreztük, hogy emellett nem férnek meg kényelmesen a családok. Hisszük, hogy minden csak okos és átgondolt szervezés kérdése így gyakorlatilag bárki jól és kényelmesen érezheti magát nálunk. Fiatal párok, baráti társaságok, céges csapatépítők, nagy családosok kedvelt pihenőhelye a Kastély, ennek talán a színes szobaválaszték, a helyben lévő étterem és rendezvényterek valamint a babaszoba is nyomós okai lehetnek. Nálunk nem lehetetlen küldetés egy olyan céges csapatépítő sem, ahová a munkavállalók magukkal hozhatják a gyerekeiket. A babaszoba hamar mini ovivá, vagy gyermekmegőrzővé alakítható.

Ha te is szívesen vonulnál el a világ zaja elől a családoddal, gyermekeiddel, netán pároddal kettesben élveznétek csak a pihenés adta lehetőségeket, vagy ha barátaiddal töltenél el egy emlékezetes hétvégét valamilyen szokatlan környezetben, gyere el hozzánk és élvezd a kivételes odafigyelés minden előnyét. Add át magad a pihenésnek és élvezd, ahogy mások megteremtik számotokra az ideális nyugalmat!

Kérj személyre szabott ajánlatot még ma, tedd fel kérdéseidet, mi bármire készséggel válaszolunk!