Határtalan játékok

Határtalan játékok

szirakadmin szirakadmin november 4, 2016 Hobbi és sport

Egy hétvége, amikor elszabadulhatsz a sürgő-forgó hétköznapok elől, ilyenkor nincs más dolgod, mint pihenni és nem foglalkozni semmivel. Már csak az a kérdés, hogy számodra mit jelent a feltöltődés? Egész napos olvasás, wellnessezés vagy egy kis aktív kikapcsolódás? Ha a válaszod az, hogy szeretnéd minden pillanatát élvezni a szabadságodnak, akkor mi tudjuk a megoldást!

A Kastélyszállóban rengeteg lehetősége van azoknak, akik nem szeretnek tétlenül ülni és pihenni, hiszen biztosan sokszor hallottad, hogy a semmittevés még fárasztóbb és ilyenkor lehetőséged van kipróbálni olyan dolgokat, amelyeket már rég szerettél volna csinálni, illetve visszarepülhetsz az időben, amikor még gyerek voltál. Határtalan játékok kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Szórakozás az egész családnak!

A szabadnapjaikat sokan szeretnék a családjukkal tölteni, amikor semmilyen problémára nem kell gondolni, hanem önfeledten szórakozhat mindenki! Ezért a kastélyunkban rengeteg lehetőség van azok számára, akik régóta vágynak egy közös mókára. Bár már elmúlt a nyári meleg, akkor sem kell lemondanod a levegőn való játékról, egy melegebb kabát vagy mellény és irány a kert!
Nézzük, hogy mik a lehetőségek egy aktív kikapcsolódáshoz:

Szabadtéri sakk

A sakk mindig egy jó ötlet, hiszen az elmének is jót tesz. Arra késztet, hogy gondolkozz, stratégiailag fejlődj, ami egy fontos szempont a gyerekeknél is! Remek lehetőség, hogy tanítgathasd a kisebbeket.

Lengőteke

Ismerős játék ugye? Gyermekkorodban te is biztosan játszottál vele! Igazi nosztalgia hangulat a kertben, hiszen újra kisiskolásnak érezheted magad, amikor semmilyen problémád nem volt. Hidd el egy lendítés és máris visszajönnek az emlékek és az érzés, hogy milyen jó is volt még az udvaron egy ilyen a szünetekben. Tanítsd meg gyermekednek vagy gyerekeidnek és élvezzétek együtt ezt a régimódi játékot, ugyanis manapság már nem sok helyen találkozni velük.

Játszótér

A kedvenc hely, bár a felnőttek nem mindig vallanák be, de ők is szeretik. Itt szinte csak ti játszhattok és élvezhetitek a közös pillanatokat és az önfeledt mókát!

Játékterem

A játékteremben pedig bármilyen szórakozásfajtát, ha választhattok, ha nagyon rossz idő lenne és nem tudnátok kihasználni a szabadtér adta lehetőségeket. Nem kell kétségbeesni, hiszen a teremben van asztali hoki, pingpong és még bowling pálya is! Itt aztán nem fogtok unatkozni!

Lovaglás

Nem hagyhatjuk ki az egyik legfontosabb sportot sem, ami játék és kikapcsolódás egyben. Sokan félnek a lovaktól, pedig nem kellene, hiszen ezt egy okos állat azonnal megérzi, ezért ő is nyugtalanabb lesz. Nálunk van rá lehetőséged, hogy családoddal kipróbáld vagy akár kettesben pároddal kipróbáld a lovaglást, mert rengeteg szép hely van a terülten, amelyeket érdemes megtekinteni!

A leírásokkal reméljük felcsigáztunk és már alig várod, hogy kipróbálhasd. A vén asszonyok nyara gyönyörű időszak, ezért érdemes kihasználni a még megmaradt napsugarakat és szabadban minél több időt tölteni, hogy felfrissüljetek!

Gyere el Te is kastélyszállónkba, és pihend ki a fáradalmakat! További információkat a szolgáltatások menüpontunkban megtalálsz!