Home / Esküvőszervezés / Esküvői nyíltnap Szirákon!
Esküvői nyíltnap Szirákon!

Esküvői nyíltnap Szirákon!

szirakadmin szirakadmin október 1, 2016 Esküvőszervezés

Mindenki tudja, mennyi munkával és nehézséggel jár egy esküvő megszervezése. Meg kell találni az esküvő tökéletes helyszínét, ki kell választani a ceremónia és a lakodalom stílusát, témáját, a legmegfelelőbb zenekart, el kell dönteni, milyen menüsorból választhassanak a vendégek. Mindennek kifogástalannak kell lennie, hogy mindenki jól érezhesse magát! Ebben adunk egy kis segítséget 2016 decemberében, esküvői nyílt napunkon, amelynek keretein belül megismerkedhettek a kastéllyal és az összes lehetőséggel, amely Rátok vár, ha minket választotok!

Senki számára sem ismeretlen, hogy a menyasszony már kislány kora óta a nagy napot tervezgeti, és igyekszik megvalósítani az álmaiban elképzelt koncepciót. Régi hagyomány, hogy a menyasszonynak az esküvőn kell valami régi, valami új, valami, ami kék színű és valami, ami kölcsön van. Bár ezek apróságok a ceremónia szempontjából, mégis fontos részeit képezik a hagyománynak. Régi a kastély, amely megőrizte az antik kor különleges pillanatait, új a közös élet kezdete, amelybe együtt lép a pár, kék a tökéletes égbolt, ahova a közös remények szállhatnak fel, kölcsönként pedig személyzetünk szaktudását tudjuk adni, mely az egész este folyamán rendelkezésetekre áll majd.

Kastélyunkban akár kültéri, akár beltéri esküvőre vágytok, mindkettő megvalósítható. Amennyiben a kültéri szertartás mellett döntötök, kastélyunk 8 hektáros kertjében, a szabad ég alatt, madárcsicsergés közepette mondhatjátok ki a boldogító igent. A beltéri esküvők esetében pedig rendezvénytermeink nyújtanak nagyszerű helyszínt a ceremóniának és az utána következő mulatságnak is.

Nálunk nincs lehetetlen kérés!

Esküvőtök szervezése során felmerül a témaválasztás kérdése is. A tévhitekkel ellentétben a kastélyban nem csak a modern felfogású esküvőknek van helye, hanem a hagyományos típusnak is. Különböző stílusok közül is választhatnak párjaink a nagy nappal kapcsolatban.
• RUSZTIKUS STÍLUS
• MEDITERR??N HANGULAT
• HAGYOM??NYOS LAGZI
• ROMANTIKUS LAKODALOM

A zenekar tekintetében fontos, hogy mindenki számára élvezhető zenei stílus képviseltesse magát, amely a témaválasztástól függően változhat is. Lehet akár élőzene, vagy DJ is a lakodalomban, ahogy a jegyespár kívánja.

Nálunk mindenre van lehetőség!

Minden egyéni igényre és kérésre odafigyelünk, hogy a lehető legjobb estét biztosíthassuk az ifjú pár és családja, barátaik számára. Abban az esetben, ha valaki a nyíltnapon lefoglalja esküvőjének időpontját, további 10% kedvezményt biztosítunk az esküvő költségeiből.

Gyere el nyíltnapunkra, és kóstolj bele abba, milyen lenne, ha Nálunk tartanád meg életed egyik legmeghatározóbb és legcsodálatosabb napját! Várunk szeretettel Teleki-Degenfeld Kastélyszállóban (Szirák, Petőfi u. 26.) 2016 decemberében! A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött! Amennyiben nem szeretnél egyedül dönteni a fontos kérdésekben, hozd el párod, anyukád, barátnőid, és hozzátok meg a döntést közösen!

További részletek és jelentkezés az alábbi honlapon lehetséges!