Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák > Esküvőszervezés > Esküvői frizuraötletek a Nagy Napra
Esküvői frizuraötletek a Nagy Napra

Esküvői frizuraötletek a Nagy Napra

A megfelelő hajkorona kiválasztása nem egyszerű, hiszen rengeteg szempontnak kell megfelelnie. Az esküvői frizuraötletek bejegyzésünk, ezrét elengedhetetlen minden szempontból. Kiválasztottuk 2017 trendi frizuráit, hogy sokkal könnyebben megtaláld a megfelelő viseletet.

Először is tegyük fel magunknak a kérdést, hogy milyen a jó frizura? A válasz egyszerű, kihangsúlyozza a szemeket és arcunk előnyös részeire felhívja a figyelmet. Egy nő ragyog és boldog, ha magabiztos. Ezért a legfontosabb az, hogy a frizura kiválasztásánál vedd figyelembe egyéniséged és arcformádat is. A következőkben pedig a legfelkapottabb hajkompozíciókat mutatjuk be.

Feltűzött, kontyos megoldás

Az egyik leghagyományosabb hajviselet, hiszen régen inkább összetűzték a hajat egy kontyba. Ennek nagyon sok előnye és hátránya van. A feltűzött haj főleg nyáron nagyon praktikus és nem kell attól tartanod, hogy beleakad valahova a hajad, vagy nagyon melegítene. A ruhád is lehet a hátán kivágott, így választhatsz extra fazont.

Esküvői frizuraötletek

1.2.3.

Egyszerű fonások

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez a megoldás. Egyszerű és nagyszerű, csak egy kis kézügyesség kell hozzá! Akár a barátnőid is megtudják neked csinálni. Igazi romantikus megoldás. A hagyományos kontytól eltérően, ez már egy továbbfejlesztett változat.

Esküvői frizuraötletek

1.2.

Laza, leomló hullámos

??ltalában a hosszú hajúakkal a legkönnyebb, hiszen bármit lehet ékességükkel alkotni. A legjobb ha kiengeded, de ez egy különleges nap, ezért bele csempészhetsz egy kis extrát. Az előző pontban már szó volt a fonatokról, ez alól a  hosszú haj sem kivétel. Feldobhatod egy két tinccsel és hullámosíthatod a hajad. Ha nem tudsz dönteni, akkor ez igazán egy jó megoldás lehet!

Esküvői frizuraötletek

1.2.3.

Kiegészítők a hajba

Ha nem szeretnél az egyszerűség mellett maradni, akkor dobd fel különleges kiegészítőkkel a hajadat. Lehet sima egyszerű, fonott, hullámos, vagy kontyos, de egy ékszer vagy koszorú alkalmazásával minden szem nyomban rád szegeződik.

Esküvői frizuraötletek

1.2.

A felsorolt ötletek szinte mindegyik arcformához illenek, nem kell azon aggódnod, hogy kerek arcodhoz nem fog passzolni a konty. Figyelj arra, hogy a jó frizura mellé a jó smink elengedhetetlen, hiszen ezen a napon a boldogságtól, amúgy is mindenkit túltündökölsz majd, de az apró rásegítések mindig hasznosak.

Ha egy igazán különleges esküvőt szeretnél, akkor gyere el kastélyunkba a nyílt napra és hagyd, hogy elvarázsoljon a vidéki hangulat!