Home / Esküvőszervezés / Eljegyzésből ötös – A legjobb lánykérések valaha
Eljegyzésből ötös – A legjobb lánykérések valaha

Eljegyzésből ötös – A legjobb lánykérések valaha

szirakadmin szirakadmin november 12, 2018 Esküvőszervezés

Az ünnepi időszak közeledtével, mindenkinek kicsit meglágyul a szíve. Sokkal empatikusabbak, érzékenyebbek és gyengédebbek leszünk, hiszen a szeretet ünnepe kihozza belőlünk a lappangó romantikát, amely az év többi időszakában nem feltétlen törne felszínre. Szerencsések azok, akik jó ideje fontolgatják azt, hogy szorosabbra fűzik a viszonyt kapcsolatukban, hiszen az emelkedett hangulatnak köszönhetően olyan dolgok jöhetnek létre, amelyek egy életre maradandó emlékekké válhatnak, ráadásul kiemelkednek az átlagos sémából. Szó se róla, egy eljegyzés mindig speciális élmény, hiszen ebből – jó esetben – csak egy van az életben, ám lánykérés és lánykérés közt is van különbség.

Azokból az eljegyzésekből gyűjtünk most össze pár példát, amelyeknél a lécet szinte lehetetlen lett volna magasabbra tenni. Úriemberek listája következik, feleségeik pedig összetehetik két kezüket, hogy ennyire stílusos férfi jutott számukra.

Íme, a TOP 5-ös lista és az eljegyzési stílus koronázatlan királyai.

A világ legmélyén.

Barlang

Egy mély lyukban megkérni szívünk választottjának kezét? Elsőre valóban nem túl romantikus, de ha az a lyuk történetesen a Hang Son Doong barlangja Vietnamban, amelynek mélyén ember és természet összeolvad, ott nyugodtan összeolvadhat két ember életútja is.

A helyszín kiválóan reprezentálta azt, hogy egy férfi érzelme mennyire mély egy nő iránt.

Mélységből magasra:

hegycsúcs

Az előzővel ellentétben, az eljegyzés helyszíne itt azt hivatott közvetíteni, hogy a házasságban a csillagos ég a határ.

Tízből tízes humorérzék.

Hullámvasúton.

A hullámvasúton készült képeken, általában mindenki arra vár, hogy szembesüljön saját arckifejezésével, amelyen ott a rémület és az élet összes fájdalma. Az a bizonyos élet, azonban tartogat néha kellemes és hatalmas meglepetéseket, példának okáért olyat, mint a fenti képen. Ki unatkozna egy ilyen vicces férfi mellett?! Azt azért sajnáljuk, hogy utána kép nincs! 🙂

Könyvből kilépve.

Jane Austen

Sok hölgyemény kedvence a Büszkeség és balítélet Jane Austentől, de van az a mértékű felhajtás, amelyre nem lehet számítani. Például az, ha a barátja megrendezi a könyv kosztümös hangulatát, és mire gyűrű kerül az ujjára, elhiszi, hogy Ön Elizabeth Bennet. A kérdés már csak az, hogy lehet-e nemet mondani Mr. Darcynak?!

Fokozni a fokozhatatlant.

Delfin.

Egy nyaraláson történő lánykérés mindig dupla öröm, pláne akkor, ha nem is az illetékes kéri meg az érintett kezét, hanem a világ legokosabb állata, a delfin.

Ti már túl vagytok az igenen? Akkor gyertek el az ingyenes nyílt napunkra!

21+ Guys Who Took Marriage Proposal To The Next Level