Tortatrendek menyasszonyoknak

Tortatrendek menyasszonyoknak

szirakadmin szirakadmin október 25, 2016 Esküvőszervezés

Az elmúlt időszakban nagy sikernek örvendtek az egyedi torták, amelyekből persze a későbbiekben divat lett. Nem csak íz világban törekednek a tortakészítők a különlegességekre (Earl Grey, Matcha, Wasabi, fehér csokoládé, levendula, méz) hanem kinézetre is. Itt főleg tőled függ majd, hogy milyen témát szeretnél, illetve melyek azok az ízek, amikkel kísérleteznél vagy maradsz a megszokottnál.

2016 a pasztell színekről szólt és a különböző árnyalatairól, melyek szokatlanok, de mégis nyugtató hatással bírnak az emberekre. Itt még megemlítenénk azt is, hogy az abszolút szokatlan formák igen felkapottak, tehát jöhetnek a rusztikus csodák is, melyek elsőre csúnyácskának tűnhetnek a kritikusok szemében, pedig egy olyan formavilágot tükröz, ami eltér a standardtől.

Nézzük a trendeket:

Rokokó vagy barokk stílus

Mindenki előtt ott vannak a tipikus stílusjegyek ugye? A minél díszesebb és felcicomázott torták, amiket azonnal észreveszel, hiszen olyan akár egy hercegnő esküvőjére készült volna.

tortatrendek

1.-2.3.

Emeletes torták

Bár ezek nem számítanak újdonságnak, hiszen mindig is voltak emeletes torták, de mégis annyi a különbség, hogy ezeket ma már igyekeznek minél magasabbra emelni és a különböző nagyságú részeket más-más ízekben tálalni (persze csak akkor, ha szeretnéd).

tortatrendek

1.2.3.

Rusztikus torták

Dísztelenségük miatt kicsit meztelennek tűnhetnek, mert nincsenek bevonva cukormázzal és ezáltal egy teljesen új stílust képviselnek. Egyre több helyen látni, és gyümölcsökkel feldíszítve igazán erdei hangulatot biztosít majd!

tortatrendek

1.2.3.

Színes torták

Amelyek nem maradnak észrevétlenül és az árnyalatok miatt, azonnal bele harapnál. A színek mindig is fontosak voltak, főleg akkor, ha egy különlegesebb témát szeretnél az esküvődre.

tortatrendek

1.2.3.

Márvány torták

Ha az eddig felsoroltak közül egyik sem tetszene, akkor megmutatjuk a márványt, mely rendkívül gyönyörű hatást kelt. Ha a minimalizmus híve vagy, de szeretnél egy kis ezüstös fényes csillogást, akkor ezt neked találták ki.

tortatrendek

1.-2.3.

A tökéletes esküvői torták megtalálása nem könnyű. Rengeteg finomabbnál finomabb szeletet kell, hogy megkóstoljatok mielőtt eljutnátok a megfelelőhöz. Érdemes körbejárni a helyeket és megízlelni mindet. Az pedig már csak hab a tortán, ha már előre tudjátok, hogy melyik stílust szeretnétek!

Ha egy igazán különleges esküvőt szeretnél, akkor gyere el kastélyunkba a nyílt napra és hagyd, hogy elvarázsoljon a vidéki hangulat!