Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák > Esküvőszervezés > Vintage esküvő zöld környezetben
Vintage esküvő zöld környezetben

Vintage esküvő zöld környezetben

szirakadmin szirakadmin október 8, 2021 Esküvőszervezés

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a vidéki környezetben tartott vintage kastély esküvők. Nem könnyű azonban olyan helyszínt találni, ahol nemcsak a lakodalmat lehet lebonyolítani, hanem a vendégsereget is el tudják szállásolni. A Teleki-Degenfeld kastélyunkban azonban nemcsak a szervezésben segítünk, hanem szobákat is biztosítunk a megfáradt ünneplők számára.

Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy milyen előnyei vannak a zöld környezetben tartott lakodalmaknak!

1. A Teleki-Degenfeld kastély

A Szirákon található egyedülálló épület Magyarország egyik legszebb barokk kastélya, amely megőrizte a kor fő stílusjegyeit. A folyamatos karbantartásnak köszönhetően, az 1748-ban épült szállodaként is működő építmény 2002 óta a világ üdülési láncolatának egyik kiemelkedő gyöngyszeme. A hotelben 27 darab kétágyas fürdőszobás helyiség található, amik a fő- és a szárnyépületben, illetve a wellness központban kaptak helyet. A legtöbb szoba őrzi a korhű formáját, így az élmény igazán magával ragadó.

2. Esküvői helyszínek kastélyban

Az épületben könnyedén tartható vintage hangulatú lakodalom, az elhelyezkedésnek köszönhetően pedig egy igazán csodálatos környezetben lehet örök hűséget kötni. Mi több mint harminc éve vezénylünk le esküvőket, így nagy tapasztalatunk van a különleges kívánságokban is. Bízzátok ránk bátran a szervezés egy részét, így sok tehertől szabadíthatjátok meg magatokat. A dolgozóink támogatnak benneteket a kezdetektől fogva, egészen a távozásig bezárólag. 

Egy vintage hangulatú kastély esküvőn ráadásul csodálatos környezetben köthetitek össze az életeteket. Ha már régi vágyatok, hogy hercegként és hercegnőként ünnepelhessétek meg a házasságotokat, akkor a Sziráki kastélyszállónk tökéletes választásnak bizonyulhat. Teljesen mindegy, hogy hagyományos lakodalomra vágytok, esetleg extrém igényeitek vannak, számunkra nem létezik lehetetlen kérés. 

3. Szálláslehetőségek a kastélyban

Az épület környezete lehetőséget ad arra, hogy akár az esküvő előtt, akár másnap a vendégsereg egy kis friss levegőt szívhasson. A rengeteg fa és növény nyugodt pihenést garantál az ünneplést követően. Nálunk összesen 54 férőhely van, amit 13 pótággyal tudunk kiegészíteni. Amennyiben mégsem lenne elegendő a szoba, abban az esetben a környékbeli szállásadóktól kérünk segítséget. Ennek köszönhetően a lagzi után nem szükséges fáradtan hazautazni, hiszen lehetőség van egy kicsit kikapcsolódni. 

4. A természetközeliség által nyújtott lehetőségek

A násznép Palócföld számos látványosságát csodálhatja meg az esküvői hétvégén. Benézhetnek a Kisbágyon található Afrika-Magyar Múzeumba, a béri Malom Udvarra, a Vanyarci babamúzeumba, de akár még a túrát is tehetnek az Apci tengerszemhez is. Érdemes csoportosan menni, így mindenki számára felejthetetlen lesz a lakodalmas hétvége. 

Összegezve

A vintage esküvőnek természetes környezetben számos előnye van. A lakodalom kapcsán munkatársaink segítenek, hogy minden zökkenőmentesen menjen, így nektek csak egymással kell törődnötök. Lehetőséget ad továbbá a násznépnek arra, hogy kiélvezzék a nyugalmat és a pihentető alvást. Másnap pedig akár fel is kerekedhetnek és megnézhetik a környékbeli látványosságokat. 

Címkék