Rex lakosztály

47.100Ft / / 2 fő / éj
Max Adults: 4 / Max Children: 2
Min. Booking Nights: 1
61 m²

Kastély főépület

61 m2

Pótágyazható

47.100 Ft
2 fő / éj

Szobatörténet

A Rex lakosztály nevét a kastély jelenlegi tulajdonosáról, a Forever Resorts ügyvezetőjéről kapta. Egy kis különlegesség és észrevétel, hogy a rex latin eredetű szó, jelentése király. Véletlen egybeesés, hogy nem más, mint gróf Teleki Pál lakott ebben a szobában. A 21-es szoba összeköttetésben áll a 22-es szobával, ahol a grófné lakott. Egy titkos fal mögötti átjáró vezet a másik szobához, rossz nyelvek szerint pedig a gróf ezen keresztül fogadta a szeretőit. A szobában található vasajtót megőrizték eredeti formájában, bárki megcsodálhatja.

Teleki Pál hadilábon állt a kormánnyal a politikai nézetei miatt, ezért amikor csendőrök jöttek hogy elhurcolják, a titkos úton szökött meg üldözői elől. Érdekesség, hogy ezeket a titkos utakat még ma is lehetne használni, hiszen modernizáltuk őket és így nem kell gyertyákkal bevilágítva nekivágni az útnak!

Napi szoba ár tartalmazza

1 éjszaka szállás, létszámtól függően menüválasztásos vagy svédasztalos reggeli, Sonya Health Beauty & Wellness Központ korlátlan használata, térítésmentes teniszpálya, szabadtéri sakk és lengőteke használat, fürdőköpeny használat, játszószoba, kültéri játszótér, Wattay-Teleki-Degenfeld kiállítás, korlátlan Wifi használat, díjmentes őrzött parkoló, áfa.

Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek mértéke 18 év felett 300 Ft/fő/éj.

További Deluxe Lakosztályok