Rex lakosztály

58.900Ft / / 2 fő / éj
Max. Guests
4 Fő (5+ év felett) / 2 Fő (0-4 év között)
Éjszakák száma
1 Min.
Bed Type
Area
61 m²

Kastély főépület

61 m2

180 x 190 cm-es franciaágy

Pótágyazható

58.900 Ft
2 fő / éj

Szobatörténet

A Rex lakosztály nevét a kastély jelenlegi tulajdonosáról, a Forever Resorts ügyvezetőjéről kapta. Egy kis különlegesség és észrevétel, hogy a rex latin eredetű szó, jelentése király. Véletlen egybeesés, hogy nem más, mint gróf Teleki Pál lakott ebben a szobában.

Teleki Pál hadilábon állt a kormánnyal a politikai nézetei miatt, ezért amikor csendőrök jöttek hogy elhurcolják, a titkos úton szökött meg üldözői elől. A szökéséhez a kastély falában levő járatot használta, hiszen gyorsan kellett cselekednie. Szerencséjére a főépületben a kapura néznek az ablakok, így idejében észrevette a veszélyt és volt ideje a menekülésre. A rossz nyelvek szerint pedig a gróf ezen keresztül fogadta a szeretőit. A szobában található vasajtót megőrizték eredeti formájában, bárki megcsodálhatja. Érdekesség, hogy ezeket a titkos utakat még ma is lehetne használni, hiszen modernizáltuk őket és így nem kell gyertyákkal bevilágítva nekivágni az útnak!

Napi szoba ár tartalmazza

1 éjszaka szállás, létszámtól függően menüválasztásos vagy svédasztalos reggeli, Sonya Health Beauty & Wellness Központ korlátlan használata, térítésmentes teniszpálya, szabadtéri sakk és lengőteke használat, fürdőköpeny használat, játszószoba, kültéri játszótér, Wattay-Teleki-Degenfeld kiállítás, korlátlan Wifi használat, díjmentes őrzött parkoló, áfa.

Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek mértéke 18 év felett 300 Ft/fő/éj.