Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák > Esküvőszervezés > Milyen egy hangulatos kastély esküvő?
Milyen egy hangulatos kastély esküvő?

Milyen egy hangulatos kastély esküvő?

Esküvőt szervezhetünk a megszokott rendszerben, vintage stílusban vagy akár tarthatunk kastélyban is. A legtöbb hely modern hozzáállással és történelmi környezettel várja az ifjú párt. De vajon milyen egy elegáns és hangulatos esemény egy ilyen helyszínen? Ebből a cikkből minden kiderül!

Esküvő kastélyban

Az esküvői helyszínek az egész országban sok lehetőséget kínálnak, így a választék rendkívül széles. A nagy napnak igazodnia kell az ifjú pár stílusához, tehát, ha egy igazán egyedi és történelmi helyen megszervezett rendezvényt szeretnétek, akkor gondolkodhattok kastély esküvőn is. Ha romantikus helyszínt kerestek, akkor nem kell tovább kutatnotok.

Nálunk, a Teleki-Degenfeld Kastélyszállóban Szirákon tökéletes élményben lehet részetek a nagy napon. Örök hűséget fogadni a másiknak hatalmas dolog, az életünk egyik legmeghatározóbb napja. A régi hagyomány szerint maga az esemény befolyásolja majd a közös jövőt, így fontos, hogy minden részlet a helyén legyen. A kastélyban igyekszünk mindent garantálni, hogy az apróságok is tökéletesek legyenek.

Biztosítjuk számotokra, hogy a szervezéstől, az utazáson át egészen a ceremóniáig minden rendben legyen. Mivel több mint harminc éve tartunk itt eseményeket, így biztosak lehettek abban, hogy semmire sem lesz gondotok.

Nyugodtan elengedhetitek a fantáziátokat, hogy milyen lakodalmat szeretnétek, esetleg milyen különleges témára épülne a nagy nap, hiszen számunkra nem létezik lehetetlen kérés. Percek alatt megtaláljuk számotokra a tökéletes kiegészítőket, legyen szó elegáns, modern vagy vintage esküvőről. Itt akár a szabad ég alatt is lehetőségetek van örök hűséget fogadni. Amennyiben messziről érkeztek és szállásra van szükségetek, a főépületben nyolc szoba áll rendelkezésetekre. Emellett két szárnyépületben további 17 szobában tudjuk elszállásolni a násznépet.

Nászajándék kastély esküvő esetén

Persze nagyon nem mindegy, hogy milyen ajándékot kapunk vagy abban az esetben, ha vendégek vagyunk, milyen meglepetést adunk az ifjú pár számára. Ha nászajándékot keresel, akkor érdemes körbe nézned a Kerámiaotthon kínálatában. A kollekcióban számos kiváló termék közül választhatod ki a megfelelő darabot, amelyekkel biztos lehetsz benne, hogy maradandó élményt nyújthatsz.

Választhatsz fehér színű porcelán készletet, borospoharakat vagy akár virágos étkészletet nászajándékba. A magas minőségű, csontporcelánból készült 18 részes darab bármilyen otthonban megtalálja a helyét. Vidám hangulatot kölcsönöz majd egy nagyobb családi étkezés során vagy közös baráti ebédkor egyaránt. Egy jól kiválasztott étkészlet tehát tökéletes tartós és emlékezetes meglepetés lesz.

Összegezve: Manapság az esküvőket is sokkal nagyobb felhajtást övezi, mint korábban. Az ifjú pár számára meghatározó lehet, hogy milyen lesz a nagy nap, hiszen minden apró részletnek a helyén kell lennie. Egy kastély esküvő során fontos kiválasztani a tökéletes meglepetést is. Vásárolhatunk étkészletet nászajándékba, amely biztosan remek hangulatot kölcsönöz majd bármely családi étkezés során. A Sziráki Kastélyban minden adott a tökéletes eseményhez, hiszen közel harminc éve szervezünk különböző rendezvényeket, köztük gyönyörű kastély esküvőket.