Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák > Esküvőszervezés > Három híres sztáresküvő kastélyban
Három híres sztáresküvő kastélyban

Három híres sztáresküvő kastélyban

szirakadmin szirakadmin február 3, 2021 Esküvőszervezés

Bármiről is álmodozik az ifjú pár, egy különleges helyszínnel igazán felejthetetlenné tehető a nagy nap. Választáskor sok minden szóba jöhet, de egy kellemes kastély esküvő biztosan örökké emlékezetes marad. Ezt könnyedén össze lehet egyeztetni a menyegző és a személyiségünk stílusával egyaránt. Erre már a sztárpárok is rájöttek, hiszen egyre többen választanak különleges helyszíneket, ahol összeköthetik az életüket.

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk három híres sztáresküvőt, amelyet kastélyban tartottak meg.

A kastély esküvő előnyei

A kastély esküvő nagy előnyei, hogy a párnak igazán királyi bánásmódban lehet része. A festői környezetet, a bálteremet, a kristálycsillárokat és a csodálatos és egyedi étkészleteket mind-mind megkaphatják egy kastélyban rendezett esemény során. De vajon kik azok a sztárpárok, akik korábban már emellett döntöttek?

Katie Holmes és Tom Cruise: Bracciano, Olaszország

A sztárpár 2005 áprilisában kezdett el találkozgatni egymással. A színész egy romantikus olasz kiránduláson kérte meg Kate kezét. Esküvőjüket 2006 novemberében tartották meg az olaszországi Braccianóban, az Odescalchi-kastélyban. A díszeket is ehhez a stílushoz igazították, hiszen még a tortájuk is egy ötemeletes fehér csokis változat volt. Kate egy Armani ruhakölteményt öltött magára, amely azóta is a divattörténet szerves részét képezi. A vendégek között jelen volt Jennifer Lopez és Marck Anthony, Elton John és még számos híresség.

Victoria és David Beckham: Dublin, Írország

A futballista és a Spice Girls együttes korábbi tagja még 1997-ben kezdett el randizni egymással. Az esküvőjüket 1999 nyarán tartották meg az írországi Luttrellstown kastélyban. Az énekesnő a nagy napon egy Vera Wang ruhát viselt, míg a kiegészítők gyémántból és aranyból készültek. A nagy eseményt követően a sztárpár még galambokat is reptetett, majd pedig következett egy nagyszabású tűzijáték.

Alexandra Lenas és Sean Parker: Gyűrűk Ura inspirálta esküvő

A korábbi Facebook-elnök, Sean Parker és kedvese, Alexandra Lenas nagy napját Tolkien híres mesebeli helyszíne, Középfölde inspirálta. Az esküvőt még 2013-ban tartották meg, a milliomos pedig egyáltalán nem sajnálta a milliókat, se a szertartásra, se az ünnepsége. Az ara ruháját a híres Ngila Disckson tervezte, aki korábban a filmekhez is készítette a jelmezeket. A szertartás helyszíne végül egy 500 éves erdő volt, ahova egy romos középkori kastélyt is felhúztak, kizárólag erre az alkalomra.

Tipp: Nálunk, a Sziráki kastélyszállóban egy igazán romantikus esküvőt szervezünk számodra. Ha még keresitek a tökéletes helyszínt, akkor ne is menjetek tovább. Mi biztosítjuk számotokra, hogy a Nagy Napotok olyan legyen, amelyet már rég megálmodtatok magatoknak. Segítünk, hogy vendégeitek és Ti is úgy emlékezzetek majd vissza az házasságkötésetekre, mint egy igazán felejthetetlen és tökéletes esküvőre!


luttrellstowncastle.com

theweddingblissthailand.com