Alkoss maradandó rendezvényt

Alkoss maradandó rendezvényt

Egy rendezvény megszervezése sosem egyszerű, hiszen mindig lennie kell egy bizonyos plusznak, ami miatt megéri eljönni a vendégeknek. Hogy hogyan alkoss maradandó rendezvényt? A következőkben néhány tippel segíthetünk benne.

1. Lélegzetelállító helyszín

Egy esemény több részből tevődik össze és minden egyes kis részlet fontos és meghatározó lehet abból a szempontból, hogy úgy döntsenek az emberek megéri nekik a fáradtságot, hogy eljöjjenek. Ez lehet akár a helyszín is, ha egy olyan különleges térségben tartod, ahol még nem jártak. Gondolunk itt egy vidéki szállóra. Nyugodt és békés környezet, ahol harmóniát áraszt minden pontja és senki sem érzi úgy, hogy rohannia kellene és nem ér rá. Épp ezért jó, ha kiszakítod őket a megszokott környezetből, nem egy városi hotelban lesz az esemény, hanem egy ismeretlen, de még felfedezetlen helyen.

2. Ínycsiklandó ételek

Az étellel bizony megemelheted az eseményed színvonalát, hogy elérd, hogy beszéljenek rólad. Ez mindenhol egy fontos rész, hiszen egész nap ott vannak és reggeltől délutánig bizony megéheznek az emberek. Ilyen esetekben kávés bekészítésekre is szükség van apró édes, illetve sós süteményekkel. Próbálj ki különlegesebb ételeket felszolgáltatni, ha a budget nem engedi, akkor maradhatsz a hagyományos megoldások mellett csak egy kicsit gondold őket újra, ebben biztosan segíteni fognak a szakácsok. Az ebéd is nagyon fontos, mert biztosan nem szeretnéd, hogy valaki éhes maradjon. Ilyen esetekben, mi a svédasztalt ajánljuk, persze ez attól is függ, hogy milyen fajta rendezvényt hoztál létre. Mert ha ez egy állófogadás, akkor nincs helye székeknek!

3. Lehengerlő előadók

A különleges fellépők meghívásával vagy egy olyan előadó, akiről tudod, hogy tömegeket vonzana elérheted, hogy mindenki beszéljen rólad! Egy kiemelkedő személy olyan beharangozó lehet, aki tömegeket érhet el.

3+1 Programok

Az előadók mellett a programok is igazi élményekkel szolgálhatnak a résztvevők számára. Találj ki olyan extra lehetőségeket, amelyekről tudod, hogy máshol nem kaphatják meg. Lehet ez tesztvezetés, masszázs. Válassz olyat, amit te is szívesen kipróbálnál, hiszen nem minden eseményről mondható el, hogy lehetőség volt kipróbálni egyedi programokat.

Mindig tartsd szem előtt, hogy mi a téma, ha a rendezvénynek adtál egy vonalat, akkor olyan előadót hívj, aki releváns szakmai szempontból és mindenkinek megéri majd eljönni, mert olyan tudást ad majd át, amit mástól ilyen formában nem biztos, hogy megkapnának.

Ha szeretnél még érdekességeket és információkat arról, hogyan szervezz tökéletes rendezvényt, akkor látogass el oldalunkra, ahol folyamatosan frissülő blogbejegyzésekkel várunk!