Home / Esküvőszervezés / 5 meglepő esküvői fogás, hogy emlékezetes legyen a catering
5 meglepő esküvői fogás, hogy emlékezetes legyen a catering

5 meglepő esküvői fogás, hogy emlékezetes legyen a catering

szirakadmin szirakadmin március 14, 2019 Esküvőszervezés

Szeretnél továbblépni a húsleves és az éjféli töltött káposzta kettősén és inkább mókásabb, izgalmasabb, kreatívabb, divatosabb cateringgel várni a családot és a barátokat életed nagy napján? Vannak persze bevett fogások, amiknek egy részét érdemes megtartani, hogy a nagyszülők is elégedettek legyenek, de sokan szeretnének ezen a téren is egyedit alkotni, úgyhogy segítünk. Hozunk 5 tippet, amivel egyszerre lenyűgözheted és meghökkentheted a násznépet, miközben mindenki jól is fog lakni.

Előétel helyett mini hamburgerek

Lássuk be, az előétel nem az étkezések legizgibb része, mégis ritkán hagyjuk el, úgyhogy érdemes felturbózni. Rengeteg különleges variációt ki lehet találni, viszont amire kb. biztosan senki nem számít egy lagzin: mini hamburgerek! Jól néznek ki, ugye?

Felszolgált ital helyett önkiszolgálás

A táncolásban sokszor megszomjazik az ember és ilyenkor nem túl jó, ha a felszolgálóra kell várni, a szimplán csak kirakott palackok viszont kevésbé elegánsak. Mit szólnál inkább egy ilyen önkiszolgálós rendszerhez?

Gyümölcsök két főétel között, hűsítőként

Nyári esküvőkön gyakran kihívás a hőség. Hogy senki se száradjon ki és elkerülvén, hogy valaki rosszul legyen, szervírozzatok behűtött gyümölcsfaltákákat. Remekül néz ki, finom és nem is túlságossan megszokott az esküvőkön.

Desszert helyett fánkok

Az esküvői lakomák sztárja egyértelműen a torta, de sokszor szoktunk más, könnyedebb desszertet is kínálni, általában valamilyen aprósütit. Ehelyett mókás és kedves megoldás, ha fánkot kínáltok, hiszen nincs olyan vendég, aki ne örülne neki, ráadásul az ízesítések száma szinte végtelen, úgyhogy senki sem fog csalódni.

Nehéz éfjéli falatok helyett, könnyed hidegtál

A magyar esküvői hagyományokban fontos szerepe van az éjféli étkezésnek, ami sokszor nagyon nehéz fogást jelent, holott a valódi vacsorán és a desszerten már túl vagyunk. Ha nem szeretnéd, hogy a násznép gyomrát megülje a buli, kínáljatok könnyedebb hidegtálat finom sajtokkal, húsfélékkel és sok-sok zöldséggel, esetleg kenegetős krémekkel. Tuti sikere lesz!

Tetszett a bejegyzés? Találtál pár jó ötletet? Oszd meg másokkal is!

Képek: Pinterest