Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák > Esküvőszervezés > 5 esküvői trend, ami hódítani fog idén
5 esküvői trend, ami hódítani fog idén

5 esküvői trend, ami hódítani fog idén

szirakadmin szirakadmin február 5, 2019 Esküvőszervezés

Ha nektek is idén lesz az esküvőtök, már biztos tervezgettek, szervezgettek, úgyhogy a klasszikusok mellett érdemes egy pillantást vetni a kifejezetten idén trendi menyegzői elemekre is. Ki tudja, talán idővel ezek is klasszikussá válnak.

1. Természetesség

Ez a trend nem csak a vadon hercegnőinek áll jól, hiszen pont ez a jó benne, hogy annyira természetes, hogy minden stílushoz passzintható, legyen az a klasszikusan elegáns vagy bohém hercegnős. A fa anyagok, a barna halvány árnyalatai, a virágok, a gyertyás dekorációk mind olyan melegéget árasztanak, ami közelebb hozza egymáshoz az embereket. Pluszpont, hogy mivel egyik elem sem túl harsány, biztosan te, azaz a menyasszony kerül a középpontba és a fotózáshoz is remek alapanyagot biztosít ez a fajta dekoráció vagy akár a kültéri helyszín.

2. Dália és bazsarózsa csokrok

A 2019-es menyasszonyok legjobb barátnője a dália és a bazsarózsa lesz. Nagy előnyük ugyanis, hogy ezeket a virágokat roppant könnyű elrendezni és széles a színválasztékuk. Azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk őket, akik egy romantikus csokorra vágynak, egy kis csavarral.

3. Telefonmentes szertartások

Az okostelefonok elterjedése áldás az élet sok területén, de bizony nagyon hangulatrombolók tudnak lenni, ha a legrosszabb időpontban csörrennek meg, vakuznak vele szembe vagy éppen csak tolják az ember képébe. Az esküvő a pár életének egyik legszebb, legemlékezetesebb és legmeghatóbb momentuma. Sokkal szebb emlék lesz, ha nem a kezekben tartott telefonokra emlékeznek majd vissza, hanem a vendégek mosolygó arcára. Ugye, hogy ugye?

4. Tiarák

Őszintén szólva, mi kislány korunk óta elhivatott tiara hívők vagyunk, de az utóbbi években valahogy nem tartozott az esküvők divatos kiegészítői közé, hacsak nem a királyi szertartásokról volt szó. Idén viszont végre visszatér ez a fennséges, mégis akár egészen visszafogott stílusban (vagy nagyon feltűnően) is viselhető ékszer. Mi más kéne még, hogy királynőnek érezd magad? A herceg már megvan!

5. Szedd-magad falatok

A terített asztal és felszolgált fogások színvonalát nem tudjuk és nem is akarjuk vitatni, viszont ezeknek sokszor borsos ára van. A szedd-magad ételállomások így nem csak bohókásak és étvágygerjesztőek, de egyben spórolási pontot is jelentenek, hiszen például a felszolgáló személyzet díját redukálni tudjuk. Csoki fondu, sajtfalatok, gyümölcstál, fagylaltos pult, sushi-bár, a lehetőségek száma végtelen, de mindegyik nagyon stílusus, ráadásul a túlevés veszélye sem kísért annyira, úgyhogy több energia marad a táncra!


 

Reméljük, hogy tetszettek az idei esküvőkre szóló tippjeink, ha igen, oszd meg másokkal is! Köszönjük! 🙂