Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák > Esküvőszervezés > 10 jel, hogy Ő az igazi – I. rész
10 jel, hogy Ő az igazi – I. rész

10 jel, hogy Ő az igazi – I. rész

szirakadmin szirakadmin augusztus 30, 2018 Esküvőszervezés

Elkötelezettség, nagy döntés, komoly elhatározás. A felsorolt dolgok mind-mind velejárói a házasságnak, ám ezeknél elsőre rémisztőbbnek tűnő tényezők aligha léteznek a világon. Ha megvan a szerelem és erős a lelki kötődés, az eget rengetőnek látszó kételyek és aggodalmak hamar semmissé lesznek, ám mielőtt megvesszük a gyűrűt álmaink asszonyának, célszerű biztosra menni, hogy a megfelelő személy kapja majd meg az ékszert. Az örök dilemma azonban ott van ilyenkor: vajon Ő a nagy Ő?

Ha biztosra menni talán nem is lehet, az árulkodó jeleket lehet értelmezni. A mai blogposztban arról írunk a nagy döntés előtt álló férfiaknak, hogy mik is utalhatnak arra, ha megtaláltuk az igazit.

Mielőtt elkezdenénk sorolni a tényezőket, fontos leszögezni, hogy nem szabad megijedni a megingó elhatározástól. Teljesen mindegy, hogy mióta tart a párkapcsolat, a házasság és az összekötött élet előtti „de mi van, ha mégsem…” gondolatok teljesen egészségesek. Az ember gondolkodó lény, aki folyamatosan mérlegel, ezért nem kell azt hinnünk, hogy kevésbé szeretjük partnerünket, ha ilyesmin jár az agyunk.

  1. Mindenkinek bemutattuk

Emlékszünk a lányra a főiskoláról, aki mindenből problémát kreált és folyamatosan felkapta a vizet? Naná, hogy emlékszünk. Nagy valószínűséggel, abban a párkapcsolatban előfordult pár olyan helyzet, amikor kerültük azt, hogy a barátainkkal érintkezzen álmaink akkori hölgyeménye. Ahogy telt és múlt az idő, bölcsebb fejjel már megtanultunk úgy partnert választani, hogy ne legyen ciki bemutatni senkinek. Ha körülöttünk mindenki ismeri barátnőnket, haveroktól kezdve, barátokon át a családig, az már lehet annak a jele, hogy valóban Ő lesz a kiválasztott.

  1. Hosszú távú tervezgetés

Tengerparti nyaraló, kutyák a kertben és közös gyerekek. A cukiságfaktor kimaxolásaként minden pár elviccelődik ezeken a dolgokon, ám ennyire nem kell előre rohanni, ha mérni szeretnénk a párkapcsolat komolyságát. Egy következő évre leszervezett nyaralás, vagy egy közös szakmai project elindításának tervezgetése már nagyon jót jelent. Az persze, hogy egy és ugyanazon ingatlanban hajtsátok álomra a fejeteket, alap követelmény!

  1. Konstans vonzalom

Semmi sem fogható az első beszélgetéshez, az első randihoz, vagy éppen csókhoz. Sokan úgy tartják, hogy a szerelem olyan, akár egy parfüm. Odáig vagyunk érte nap elején, érezzük a kellemességét, ám ahogy telik az idő, az illat elhalványul. Lehet az állítással egyet, vagy egyet nem érteni, egy dolog biztos: a párkapcsolatban előfordul ez a jelenség, ám az igazinál nem. Ha ugyanolyan csillogó szemekkel tudunk partnerünk szemébe nézni, ha ugyanolyan érdeklődéssel hallgatjuk a történeteit és a napját, mint az első vacsora alkalmával, ha ugyanolyan melegséget érzünk az ölelésnél, mint az elején, tudhatjuk, hogy nyert ügyünk van.

  1. Megnevettet

Nevető pár.

Sokan nem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget, de a humor a házasság elengedhetetlen kelléke. Itt nem a hollywoodi romantikus vígjáték-sorozatok kellemetlen civakodásának humorba csomagolt tálalására kell gondolni, hanem tényleges, valódi humorra. A nevetés gyógyszer, az orvosságot pedig legjobb, ha a szerelmünktől kapjuk. Rengeteg nehézséget sodor majd elénk az élet, sokszor idegességre, vagy szomorúságra okot adó helyzeteket, ilyenkor pedig a reciprokkal kell orvosolni a szituációt, vagyis nevetni egy nagyot. Nem csak hogy nagy jele a sok nevetés a potenciális házasságnak, hanem elengedhetetlen kelléke is.

  1. Feszengésmentes beszélgetések

Hány meg hány olyan élethelyzetet kell napi szinten elszenvednünk, amelyben valaki beszél hozzánk, ám nem mond semmit. Az üres szavaknál kevés idegesítőbb dolog létezik, az emberek pedig kínosan érzik magukat egy légtérben valakivel, ha csend van. Ennek az egyik végterméke a small talk – ahogyan az angol mondja – amikor is roppant érdekfeszítő beszélgetések alakulnak ki a napi időjárásról. Egy feleség-jelölt legnagyobb ismérve, ha mélyek, hosszúak és élvezetesek a beszélgetések, akkor is, ha fájó, vagy aggasztó témáról van szó. Ha olyas valaki van mellettünk, aki meg tud hallgatni minket, és akit mi is szívesen hallgatunk, nyert ügyünk van.

Holnap folytatjuk a beszédes jelek második adagjával.

A döntés már megszületett? Gratulálunk! A következő nagy elhatározásra, vagyis az esküvői helyszínre is van egy jó tippünk!

Signs She’s The One For You

Címkék