Dégenfeld Lajos szoba

Superior szoba

A kategóriánk második lépcsőfokán a Superior szobák állnak, amelyeknek már a nevéből sejthetjük, hogy szintén exkluzív helyiségekről van szó, hiszen a szó azt jelenti, „felső”. A Deluxe lakosztályoknál kisebbek, de ugyanolyan korhűen berendezve és jól felszerelten várják a lakóikat. Szintén a kastély főépületében találhatóak és mindössze négy közül lehet választani. Berendezésük teljesen egyedi.

  • Kastély főépület
  • 43 m2
  • Ár: 36000 Ft / 2 fő / éj

Dégenfeld Lajos szoba

Superior szoba

Napi szoba ár tartalmazza:

1 éjszaka szállás, bőséges büféreggeli, Sonya Health Beauty & Wellness Központ korlátlan használata, térítésmentes teniszpálya, szabadtéri sakk és lengőteke használat, fürdőköpeny használat, játszószoba, kültéri játszótér, Wattay-Teleki-Degenfeld kiállítás, korlátlan Wifi használat, díjmentes őrzött parkoló, áfa.

Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek mértéke 18 év felett 300 Ft/fő/éj.

Szobatörténet

A kastély házasság révén a Dégenfeld család kezébe került, akik 1944-ig tartózkodtak a kastélyban. Dégenfeld Lajos volt az utolsó, olyan személy, aki hivatásos politikusként tevékenykedett. Szerette a vidéket, ezért, amikor befejezte a tanulmányait, Nógrád megyei birtokain gazdálkodott és részt vett a megye közügyeiben. 1872-ben a Sziráki kerület beválasztotta a Parlamentbe, ahol a balközép párthoz tartozott, később pedig Nógrád megye főispánja lett.

 
szabad
foglalt

További lakosztályok és szobák

Fedezd fel a kastélyt! - Főépület, 1. emelet

főépület
1. emelet
főépület
2. emelet
északi
szárnyépület
déli
szárnyépület
Sonya
wellness

Dégenfeld Lajos szoba

lakosztály

A kastély főépületében fekvő, 43 m-es Superior lakosztály stílusában és berendezésében hűen tükrözi a századfordulós stílust. Hangulata a belépéstől kezdve visszarepíti a szoba lakóját a romantikusan berendezett...