Királyfalvi-Róth Tamás lakosztály

Deluxe lakosztály

A legnépszerűbb szobáink közé tartoznak a Deluxe lakosztályok, melyek a kastély főépületében találhatóak. Mindössze négy szoba tartozik ebbe a kategóriába, ezért érdemes minél hamarabb lefoglalni őket. Igazi luxus berendezés antik módon, modern technikával felszerelve.

  • Kastély főépület
  • 60 m2
  • Ár: 47100 Ft / 2 fő / éj

Királyfalvi-Róth Tamás lakosztály

Deluxe lakosztály

Napi szoba ár tartalmazza:

1 éjszaka szállás, bőséges büféreggeli, Sonya Health Beauty & Wellness Központ korlátlan használata, térítésmentes teniszpálya, szabadtéri sakk és lengőteke használat, fürdőköpeny használat, játszószoba, kültéri játszótér, Wattay-Teleki-Degenfeld kiállítás, korlátlan Wifi használat, díjmentes őrzött parkoló, áfa.

Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek mértéke 18 év felett 300 Ft/fő/éj.

Szobatörténet

Királyfalvi-Róth Tamás volt a  kastély nemesi tulajdonosai közül az első, aki jelentős újjáépítési munkálatokba kezdett. Mivel nincs konkrét feljegyzés a kastély épüléséről, ezért igen nagy becsben tartjuk a homlokzaton feltüntetett évszámot a renoválás befejeztéről, ami 1748-ban volt. Feleségével Wattay Borbálával úgy döntöttek, hogy a kastély egyediségét kiemelik azzal, hogy változatos, festői kontúrokkal tarkított, egyedülálló építészeti jelenséget teremtenek. Közös gyermekük Johanna, 1762-ben Teleki József felesége lett. Ennek a házasságnak a révén került a kastély a Teleki család tulajdonába.

 
szabad
foglalt

További lakosztályok és szobák

Fedezd fel a kastélyt! - Főépület, 1. emelet

főépület
1. emelet
főépület
2. emelet
északi
szárnyépület
déli
szárnyépület
Sonya
wellness

Dégenfeld Lajos szoba

lakosztály

A kastély főépületében fekvő, 43 m-es Superior lakosztály stílusában és berendezésében hűen tükrözi a századfordulós stílust. Hangulata a belépéstől kezdve visszarepíti a szoba lakóját a romantikusan berendezett...