Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák > Konferencia és rendezvényszervezés > Újévi csapatépítés – hozzátok ki a legtöbbet magatokból
Újévi csapatépítés – hozzátok ki a legtöbbet magatokból

Újévi csapatépítés – hozzátok ki a legtöbbet magatokból

Az újévi csapatépítés egy fontos mozzanat a cég vagy vállalat életében, hiszen a január az újítások időszaka, amikor elhagyjuk a rossz szokásokat és új célokat tűzünk ki magunk elé. Ahhoz, hogy a csapat teljes legyen pedig szükség van egy eseményre, ahol mindez végig vihető.

Elérkeztünk a januárhoz, ahol szembe találjunk magunkat a mindennapi kihívásokkal és azokkal a váratlan helyzetekkel is, amelyek megoldásra szorulnak. Ezért szükséges az év elején egy csapatépítés, hiszen ezekkel a problémákkal nem egyedül kell megküzdenünk, hanem közösen kell a kiutat megtalálni. Az év első hónapjában sok helyen változások történnek, kollégák jönnek-mennek, ilyenkor új emberekre van szükség. Egy állásinterjú során azonban, nem derülnek ki olyan dolgok, hogy a jelölt a későbbiekben hogyan jön majd ki egy-egy személlyel.

Mi a megoldás?

Sokan ilyenkor egy bemutatkozó péntek estét szerveznek. Ez lehet, hogy nem a legjobb módja annak, hogy bevezessük az új embert a köreinkbe. Egy jó hangulatú esemény önmagában nem elég. A csapatépítésen egyik legfontosabb célkitűzése között szerepel, hogy minden figyelmünket a csapatmunkára kell összpontosítani és erősíteni kell az egymás közötti bizalmat és kötődést.

Ebben a két napban a legfontosabb szempont, hogy elengedjétek a feszültséget, a bizalmatlanságotokat és megpróbáljatok a csapatépítésre koncentrálni, hiszen mindenkinek egy a célja. Ilyenkor a legjobb megoldás, ha kiszakadtok a megszokott környezetetekből. Távol a nagyváros zajától, egy nyugodt helyen teljesen egy dologra fókuszáltok.

Napközben különböző feladatokat oldotok meg közösen, vagy éppen csapatjátékon vesztek részt. Este pedig az egész napos együtt töltött idő után, jöhet a kikapcsolódás.

Ez lehet wellness, játékterem használata vagy éppen egy kellemes borozgatás. Ha már kimozdultok otthonról és egy gyönyörű helyen vagytok, nem kell azon idegeskedni, hogy a hideg miatt rengeteg lehetőségről csúsztok le. Itt mindenre van megoldás. Csak azt kell eldöntenetek, hogy ki mit szeretne csinálni!

Reméljük, azzal, hogy tombol a tél, még nem ijedtél még és belátod, hogy az újévre való tekintettel egy ilyen eseményre szüksége van a csapatnak.

Látogass el kastélyszállónkba és tervezd meg nálunk a rendezvényedet. További  információkért látogass el oldalunkra!