Home / Esküvőszervezés / Tökéletes helyszín egy divatos őrületnek: A biciklis esküvő
Tökéletes helyszín egy divatos őrületnek: A biciklis esküvő

Tökéletes helyszín egy divatos őrületnek: A biciklis esküvő

szirakadmin szirakadmin április 1, 2017 Esküvőszervezés

A biciklis tematikájú esküvők hihetetlenül divatosak mostanság, legyen az vinage vagy klasszikus sportos, ma már rengeteg kiegészítő és hangulati elem kedvez a kerékpárok szerelmeseinek. A sziráki kastély és annak parkja ideális egy biciklis esküvő megszervezéséhez, hiszen vadregényes parkja, jó lehetőséget teremt a ceremóniának, a biciklis násznép felvonulásának is. Mutatunk pár hangulat keltő, kedvcsináló ötletet, hiszen kastélyunk csodálatos helyszíne lenne álmaitok biciklis esküvőjéhez.

65ebadbab09e0fd45d0724d1dd26cf24

A bicaj, mint dekor kiegészítő

A bicikli, mind küllemében, mind pedig praktikusságában szuper dekorációs kiegészítő lehet, főleg ha romantikusabb, vinage esküvőt terveztünk. A vendégfogadó térbe például kedves üdvözlő alkalmatosságot és programkártyatartót készíthetünk belőle. Elég pár száraz  vagy friss virág, egy kis szalma, vagy szalag, a bicikli, máris egy új arcát mutatva lesz fontos dekor eleme a nagy napnak.

A kastély park, mint kerékpáros paradicsom

A kastély hátsó kijárata egyenesen a kerti színpadhoz vezet, a színpadhoz pedig a kastély főbejáratától fel lehet tekerni. Ha tényleg megakarjátok adni a módját a biciklis esküvőnek, erre minden lehetőségetek megvan a kastélybn!

Ültetőkártyák, étlapok meghívók, és a torta

A bicikli önmagában is annyira kedves szimbólum, hogy különösen jót tesz az esküvői kiegészítőknek.  A torta csúcsdísze, a meghívók és ültetőkártyák jó pofa ékessége lehet, alább láthatod is mások hogyan csinálják.

French COLLECTION (1)

Egyedi megoldások a kastélyban

A Sziráki Kastély személyzete lassan túl van a nyolcvanadik egyedi esküvőjén, így nagy rutinnal valósítunk meg akár extrém igényeket is. Így ha már megálmodtátok életetek legszebb kerékpáros esküvőjét a tökéletes helyszínt és szervezést is biztosítjuk számotokra.

Képek: Pinterest